Totalna rasprodaja u Profilu

U Profilu je započela totalna rasprodaja popularnih domaćih i stranih naslova. Svi ljubitelji dobrog štiva, iz široke palete knjiga ponuđenih po akcijskim cijenama, moći će nabaviti omiljene naslove već od 0,5 kuna.

Tako će svi oni koji žele uroniti u tajne "Ženskog mozga“ moći nabaviti ovu knjigu za samo 0,5 kuna, pomoću koje će žene spoznati da raspolažu opakim komunikacijskim strojem, a muškarci otkriti da konačno posjeduju ključ za razumijevanje svojih odnosa sa ženama.

Za sve one koji žele otkriti tajne zavođenja i osvajanja, za svega pola kune moći će nabaviti knjigu "Očarani“, koja je napisana za one koje traže određeni tip muškarca ili pak žele očarati onoga kojeg su tek upoznale, i to na dulje vrijeme. Nabrojani naslovi samo su neki od velikog broja domaćih i stranih knjiga, koje će posjetitelji Profila od ovog vikenda moći nabaviti po simboličnim i sniženim cijenama.

"Siječanj je tradicionalno vrijeme velikih rasprodaja, stoga smo ponudili popularne naslove već od 50 lipa, s ciljem da populariziramo i potaknemo kulturu čitanja. Vjerujemo kako će svatko iz široke ponude popularnih beletrističkih i publicističkih naslova pronaći nešto za sebe i svoje najbliže. Ovo je prilika koja se ne propušta“, ističe Mirsada Begović, voditeljica korporativnih komunikacija Profila.

Osim u Profilovim knjižarama sve snižene knjige moći će se kupiti i putem weba na Profilovoj stranici. Totalna rasprodaja knjiga trajat će sve do isteka zaliha.