Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

U „Posveti“ se krije osveta

Hoće li se Kate uspjeti osvetiti Jakeu il će ovaj par ipak zaplivati ljubavnim vodama?

Začetnice chick lita Emma McLaughlin i Nicola Kraus svoj status zvijezda među književnicama potvrdile su njihovom trećom knjigom koju su znakovito nazvale „Posveta“.

Kao i ostale dvije knjige priča ima svoju karizmatičnu heroinu, ovoga puta Kate Hollis. Ona kao u većini bajki ima neprežaljenu ljubav iz djetinjstva koji je u međuvremenu postao jako uspješan glazbenik.

Priča krene kada Kate primi telefonski poziv od prijateljice koja našu junakinju obavijesti kako njena ljubav snažnog imena Jake Sharpe vratio u rodni grad. Kate ne razmišljajući ni trenutka sjeda u avion željna osvete. Naime Jake je svoju glazbenu karijeru gradio na pjesmama koje su govorile o njihovom seksualnom iskustvu te je ona godinama morala slušati hitove koji su je iritirali. Hollis je odlučna sve mu sasuti u lice, makar svi mediji to prenijeli.

Popularne autorice stekle su slavu knjigom „Dnevnici jedne dadilje“ koja je i ekranizirana. U ljubavnim i ostalim mukama jedne dadilje glumila je zanosna Scarlett Johansson.

O Kate, ženi koja traži svoj sretan ljubavni kraj kroz osvetu i posvetu čitajte i na hrvatskom jeziku, a knjigu možete kupiti po cijeni od 69 kuna.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Sve bi mi htjele da su nam veće, punije, zamamnije, a vrlo jednostavno to možemo i ostvariti

Celebrity

Posljednjih nekoliko godina zvijezde bez šminke idu i na naslovnice

Celebrity

Zanosa glumica otkrila je tajnu svoje strastvene veze

Beauty report

Putena glumica jedina je žena koja je tu laskavu titulu ponijela čak dvaput

Advertisement