Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

U Zagrebu otvoren Gattinoni boutique

Još jedan ekskluzivan brand na modnoj karti Zagreba.

U centru Zagreba otvoren je Gattinoni boutique. Sve ljubiteljice poznatoga talijanskog branda Gattinoni odsad će ekskluzivne komade ove poznate modne marke moći kupovati u Teslinoj 9, a ne samo u trgovini Ekskada, gdje se do sada, među više ekskluzivnih brandova, nalazio i Gattinoni.Vlasnica je novoga boutiquea poznata zagrebačka modna stručnjakinja s istančanim ukusom, Bernarda Petković Klobučar.

'Trgovina je monobrand s odjećom i asesoarima za ozbiljnije poslovne žene. Doveli smo Gattinoni u centar grada i na taj način Zagrepčanima, ali i onima koji Zagreb posjećuju poslovno ili turistički dajemo priliku da se upoznaju s ovim ekskluzivnim brandom u koji su zaljubljeni naši dragi susjedi Talijani, svjetski predvodnici modnih trendova', rekla je Bernarda Petković Klobučar.Otvorenju ovog ekskluzivnog butika u srcu Zagreba nazočio je i generalni direktor Gattinonija, Marco Casoni.

'Imamo oko 650 trgovina po svijetu te nam je izrazito drago što smo Zagreb uključili u kartu Gattinonijevih gradova. Moram istaknuti kako je za dolazak našeg branda u Hrvatsku zaslužna Bernarda Petković Klobučar i njena strast prema modi općenito, ali i ovom divnom modnom brandu', rekao je Casoni.

Gattinoni je vrlo važan brand u Italiji, a njegova stvoriteljica Fernanda Gattinoni poznata je i po tome što je bila asistentica slavne madam Coco Chanel. Smatra se kako je upravo ona donijela modno proljeće u Italiju. Zanimljivo je što Gattinoni odijeva i Svetog Oca, a rado su ga nosile princeza Dijana, Audrey Hepburn i Ingrid Bergman.Na otvorenju odjevene u Gattinonijeve kreacije, poznate hrvatske manekenke Aleksandra Grdić, Dvina Meler i Stefany Hohnjec poput lutki u izlogu prezentirale su poseban dizajn i modnu priču Gattinoni.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Gabrielle Chanel, poznatija kao Coco, nije bila samo briljan­tna modna dizajnerica koja je pokrenula revoluciju u odijevanju žena, nego je, bez sumnje, i prva...

Celebrity

Rođena je kao Audrey Kathleen Ruston u Bruxellesu i bila je jedino dijete Josepha Victora Anthonyja Rustona,irskog bankara, i barunice Elle van Heemstra, pripadnice...

Trendovi

Što su o ljepoti mislile Audrey Hepburn, Marylin Monroe, Jane Austen i druge snažne i prekrasne žene.

Fashion report

Toalete popularnije od slavnih osoba koje su ih nosile

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.