Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Učionica Poslovnog Salona

Teme seminara i radionica prate najnovije trendove i potrebe na tržištu

Učionica Poslovnog Salona organizira seminare i radionice iz područja poslovnog obrazovanja. Teme seminara i radionica prate najnovije trendove i potrebe na tržištu, a specijalističke edukacije su prilagođene polaznicima i neophodne za svaku uspješnu tvrtku.

Nove radionice u travnju i svibnju

Radionica ‘USPJEŠAN I UVJERLJIV JAVNI NASTUP’  koju će voditi Ana Šimunović namijenjena je svima  koji žele unaprijediti svoje prezentacijske vještine i usavršiti svoj javni nastup. Vježbe su bazirane na individualiziranom pristupu gdje polaznici uvježbavaju kako sebe, svoju organizaciju, rad, ideje, proizvode ili usluge sigurnije, uspješnije, efektnije i uvjerljivije prezentirati ili prodati.

Radionica se održava 24. travnja 2014. i osmišljena je kao cjelodnevna radionica. Možete se prijaviti putem on-line prijavnice na adresi www.poslovnisalon.com/ucionica/prijava.

Druga radionica je ‘MOĆ UVJERAVANJA’ koju će voditi Mirela Španjol Marković. Na ovoj radionici polaznici osvještavaju i pojačavaju osobnu uvjerljivost te savladavaju tehnike utjecanja na verbalnoj i neverbalnoj razini.

Radionica se održava 06. svibnja i također je cjelodnevna, a PRIJAVITE se što prije.

Mirela Španjol Marković vodeća je hrvatska poslovna konzultantica. U svojoj 15-godišnjoj praksi održala je preko 700 treninga u najvećim domaćim i inozemnim tvrtkama. Autorica je prvog hrvatskog priručnika za retoriku, ‘Moć uvjeravanja – retorika za menadžere’.

Ana Šimunović stručnjak je za javni i medijski nastup te certificirani CIPR praktičar odnosa s javnošću. Osmišljava i održava predavanja, radionice i savjetovanja iz područja javnog i medijskog nastupa, prezentacijskih i komunikacijskih vještina, političke komunikcije, osobnog rasta i razvoja, odnosa s javnošću.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Duh i tijelo

Učenje iz vlastitih grešaka je privilegija koju bismo svi trebali prihvatiti i iskoristiti, umjesto da se skrivamo iza lažnih opravdanja ili krivimo druge za...

Dobar posao

Koliko puta vam se dogodilo da ste govorili nešto važno klijentu, zaposleniku, poslovnim partnerima, kolegama uvjereni da su vas razumjeli, a na kraju se...

Duh i tijelo

Bill Gates, Jack Ma i Elon Musk samo su neki od biznismena koji primjenjuju 'pravilo pet sati'.

Obitelj

Provedite opuštajuću, zanimljivu i inspirativnu subotu u Smarty Kids centru.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.