Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Učionica Poslovnog Salona

Teme seminara i radionica prate najnovije trendove i potrebe na tržištu

Učionica Poslovnog Salona organizira seminare i radionice iz područja poslovnog obrazovanja. Teme seminara i radionica prate najnovije trendove i potrebe na tržištu, a specijalističke edukacije su prilagođene polaznicima i neophodne za svaku uspješnu tvrtku.

Nove radionice u travnju i svibnju

Radionica ‘USPJEŠAN I UVJERLJIV JAVNI NASTUP’  koju će voditi Ana Šimunović namijenjena je svima  koji žele unaprijediti svoje prezentacijske vještine i usavršiti svoj javni nastup. Vježbe su bazirane na individualiziranom pristupu gdje polaznici uvježbavaju kako sebe, svoju organizaciju, rad, ideje, proizvode ili usluge sigurnije, uspješnije, efektnije i uvjerljivije prezentirati ili prodati.

Radionica se održava 24. travnja 2014. i osmišljena je kao cjelodnevna radionica. Možete se prijaviti putem on-line prijavnice na adresi www.poslovnisalon.com/ucionica/prijava.

Druga radionica je ‘MOĆ UVJERAVANJA’ koju će voditi Mirela Španjol Marković. Na ovoj radionici polaznici osvještavaju i pojačavaju osobnu uvjerljivost te savladavaju tehnike utjecanja na verbalnoj i neverbalnoj razini.

Radionica se održava 06. svibnja i također je cjelodnevna, a PRIJAVITE se što prije.

Mirela Španjol Marković vodeća je hrvatska poslovna konzultantica. U svojoj 15-godišnjoj praksi održala je preko 700 treninga u najvećim domaćim i inozemnim tvrtkama. Autorica je prvog hrvatskog priručnika za retoriku, ‘Moć uvjeravanja – retorika za menadžere’.

Ana Šimunović stručnjak je za javni i medijski nastup te certificirani CIPR praktičar odnosa s javnošću. Osmišljava i održava predavanja, radionice i savjetovanja iz područja javnog i medijskog nastupa, prezentacijskih i komunikacijskih vještina, političke komunikcije, osobnog rasta i razvoja, odnosa s javnošću.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Obitelj

Provedite opuštajuću, zanimljivu i inspirativnu subotu u Smarty Kids centru.

Dobar posao

Znanstvenici napominju kako ovisnost o poslu postaje, iz dana u dan, sve izraženija jer više ne postoji jasna granica između doma i ureda. Postali smo...

Suncokreti na oblacima

Obrazac ponašanja „praviti se lud“ mi je postao izuzetno iritantan i sve ga više primjećujem.

Drama Queen

Mnogima se neće sviđati, ali ja i dalje mislim da je žena ženi vuk.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.