Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Ukrašeni nokti umjesto nakita

Više vam nije potreban predimenzionirani prsten.

Pregršt nakita i modnih dodataka podiže svaku modnu kombinaciju, ali ako se ljeti ne volite previše kititi velikim nakitom, ukrasite samo nokte. Umjesto predimenzioniranog prstena, ukrasite nokte koji će privlačiti pozornost na vaše ruke.Nokte možete diskretno ukrasiti svjetlucavim lakom, sitnim perlicama, kavijar manikurom, a kako ne biste pretjerali, za potpuni dojam dovoljno je ukrasiti samo jedan nokat.Svjetlucavi vrhovi u kombinaciji s neutralnom bojom laka za nokte, također privlače pozornost.Nakit za nokte sada je diskretan i otmjen, a može se nositi u svim prilikama.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.