Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Unesite blagostanje u svoj dom

Uz feng shui aktivirajte energiju kako bi vam stigao novac.

Više ne znate što učiniti kako biste popravili stanje na računu i napunili novčanik? Stanje u državi i svijetu je takvo kakvo je i o tome se uopće nećemo truditi raspravljati, nego ćemo vam ponuditi feng shui rješenja. Na kraju krajeva sve što nas okružuje je energija, pa se zato treba fokusirati na ono područje koje u vašem domu ili na poslu predstavlja financije. Riječ je o jugoistočnom dijelu prostora općenito te konkretno jugoistočni kut pojedine prostorije.

Od tamo bi trebali izbaciti sve neispravne, pokvarene i potrgane predmete, napuklo staklo, okrhnute vaze, polomljene utičnice, neispravne uređaje te predmete koje već godinama ne koristimo. Oni, naime, stvaraju ustajalu energiju koja dovodi do stagnacije i problema u kolanju energije novca kroz vaš život.Ukoliko je tom dijelu balkon ili lođa možete ju iskoristiti za aktivaciju blagostanja tako ju opskrbite zelenilom – jednogodišnjim i trajnim biljkama te namještajem od drva. Najgore je ako na mjestu svog "blagostanja" držite smeće, odnosno stvari koje ne koristite.

Voda glavni aktivator

Element voda ima veliku ulogu u aktivaciji blagostanja. U feng shuiju je izuzetno bitna te se jako pazi na odabir aktivatora koji će predstavljati taj element. To mogu biti sobne fontane ili kaskade te akvarij, ali veličinom moraju odgovarati veličini prostorije u kojoj se nalazi jer se prevelikim aktivatorom može postići i kontra-efekt. S druge strane, stajaća voda predstavlja yin segment i nema veze s aktivacijom blagostanja, stoga u ovoj priči zaboravite na posude ispunjene vodom.

Element vode može biti i u obliku slike, fotografije, postera, kolaža ili grafike na kojima je prikazana voda. Nije bitno radi li se o moru, rijeci, potoku ili jezeru, samo izbjegavajte oluje, jer bi iste mogle otpuhati vaše financije, kao i premirne vode koje označavaju previše mirnu situaciju. Dakle, najbolji su izbor umjereno veliki valovi koji ne djeluju zastrašujuće.Također su prihvatljive vodene životinje, pa si tako u prostor blagostanja možete unijeti slike ili figurice dupina, ribica, morskih konjića i ostalih stanovnika vodenog svijeta. Isto vrijedi i za školjke koje mogu biti dobar aktivator posebice u kombinaciji s nekoliko kovanica koje treba staviti u staklenu posudu.

Preporučuje se staviti aktivatore blagostanja u jugoistočni dio doma te u jugoistočni kut dnevnog boravka, blagovaonice i radne sobe. Pazite da sad ne pretjerate s količinom aktivatora, jer je dovoljno staviti 2-3 aktivatora te eventualno još jednu biljku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dizajn

Što je najbolje, ovu vrstu radova možete sami napraviti, no to nikako ne znači da poslu treba pristupiti s nepažnjom i bez pripreme.

Zanimljivosti

Studena predstavlja osvježavajuću i zabavnu kampanju s kojom će biti teško ne poslušati tijelo kad nas traži guc.

Top menadžerica

Paralelno sa smanjenjem „straha“ od online kupovine, jačaju sve veća očekivanja e-kupaca.

Moj dom

Nakon što ugradite krovni prozor, odmah ćete prepoznati prednosti toga da u vaš dom prirodna svjetlost ulazi odozgo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.