Upoznajte nove zvijezde

Zvijezda d.d. je proširila asortiman svojih nadaleko poznatih majoneza s dva nova vrhunska okusa: Zvijezda Mediteran i Zvijezda Čili majonezom.

Lagani okus Mediterana – Zvijezda mediteran majoneza

Mediteran delikates majoneza obogaćena je sa četiri mediteranska začina: peršinom, bosiljkom, timijanom i ružmarinom. Majoneza laganog okusa paše uz sve vrste jela, a posebno uz povrće, ribu i plodove mora. Probudite osjetila i produžite okuse ljeta sa Mediteran majonezom.

Dašak Meksika u vašoj kuhinji
– Zvijezda čili majoneza

Čili delikates majoneza začinjena je ljutom čili papričicom te ima specifičan pikantni okus koji se odlično spaja sa roštiljem te mesom pripremljenim na bezbroj drugih načina. Uz čili majonezu povećajte repertoar svojih specijaliteta i postanite majstor pikantnih jela.

Premium edition majoneze izvrsne su kao temelj za razne umake, ali i kao prilog uz sva jela, a s novim majonezama lakša je priprema jela mediteranske i meksičke kuhinje. Tajnu svog kulinarskog umijeća i novih gastro doživljaja otkrijete i svojim najdražim gostima.

Nove premium Zvijezdine delikatese okusa su koji se ne zaboravlja.

Zvijezda d.d. najveći je proizvođač jestivih ulja u Hrvatskoj i jedini proizvođač margarina, majoneza i proizvoda na bazi majoneze. Kvalitetu Zvijezdinih proizvoda jamče ISO 9001:2000, Kosher certifikat, te implementiran sustavni preventivni pristup – HACCP-a.