Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Uskoro 14. Dječji sajam u Rijeci

Najveselije događanje za djecu i roditelje

Još samo dva dana dijele nas do početka najveselijeg i najzabavnijeg događaja za djecu i roditelje u regiji koji se već šestu godinu za redom u proljeće održava u Rijeci. 14. Dječji sajam održat će se 24. i 25. svibnja na trećem katu Tower centra Rijeka.

Od kolica, opreme, kozmetike i pelena za bebe, pa do odjeće, obuće, igračaka i zabavno – edukativnih radionica, predstava, nastupa i natjecanja, degustacija i darova, Dječji sajam i ovoga puta pripremio je za svakog po nešto.

sajam1

Mališane i ove godine očekuju nastupi mađioničara, oslikavanje lica, vesele maskote, modna revija, zabavne igre pod pokroviteljstvom Hipp-a, Raucha, Mede Štede i tradicionlano natjecanje tata u prematanju beba by Violeta. U bogatom zabavnom programu na bini sudjelovat će veliki broj mališana koji će pokazati svoje pjevačko, plesno, glumačko ili sportsko umijeće.

Dugogodišnji partner sajma, Hrvatska udruga medicinksih sestra – patronažna služba i ove godine će biti na raspolaganju roditeljima za sva pitanja i savjete.

Tradicionlana humanitarna akcija  Dječjeg sajma ove godine je u korist djece s područja Posavine koja je pogođena katastrofalnim poplavama i koja nosi naziv „DJECA RIJEKE ZA DJECU POSAVINE“.

U suradnji s Gradom Rijekom,Tower center Rijeka, Dječji sajam poziva sve roditelje i mališane da doniraju odjeću, obuću, krevetiće, posteljinu i igračaka koje više ne koriste a još uvijek su u dobrom stanju. Ujedno prikupljat će se hrana za bebe i djecu, bočice, pelene, vlažne maramice, šamponi i kreme za bebe i djecu do 12 godina starosti. Naglašavamo da prikupljamo ciljano stvari za bebe i djecu i to njih oko 2000 koje ostalo bez ičega.

sajam2

Koordinator akcije je udruga Moderna Hrvatska koja je suorganizator Dječjeg sajma na čelu s predsjednicom Majom Kojundžić koja je u direktnom kontaktu s gradonačelnicima Brčkog, Orašja i Bosanskog Šamca te načelnikom općine Gunja. Sve donirano će biti razvrstano i u suradnji s Crvenim križem direktno dostavljeno potrebitima. Molimo sve riječane da maksimalno podrže akciju „Djeca Rijeke za djecu Posavine“.

Radno vrijeme sajma je u subotu, 24. 5. od 9.30 sati do 20.30 sati i u nedjelju od 10.00 do 19.30 sati.

Ulaz na sajam je besplatan!

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati web stranici www.djecjisajam.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Novootvoreni Kalmar Hair & Skin Boutique je upravo takvo mjesto, u njega se vrlo lako zaljubiti.

Istaknuto

Najbolje što roditelj može dati svojoj djeci je nekoliko minuta svog vremena svaki dan.

Suncokreti na oblacima

Dok sam tako ležala sklupčana, vidjela sam pored sebe fizički jednu sitnu ženicu, a ustvari jednu tako veliku osobu u mojim očima - gledala...

Drama Queen

Mama, tata i dva parazita.

Advertisement