Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Utrka koju osvajate i u posljednjoj minuti

Dijeta, tjelovježba i dobrobit svakodnevna su razmatranja koja utječu na sve što radimo kao i na naš životni stil.

Danas smo sve više svjesniji svoga tijela, nego što smo to ikada prije bili. Dijeta, tjelovježba i dobrobit svakodnevna su razmatranja koja utječu na sve što radimo kao i na naš životni stil. No što kada za naše željene ciljeve koje želimo postići nemamo puno vremena?

Loše vijesti za celulit, dobre vijesti za vas!

Kada je u pitanju „rat“ protiv celulita, svaka se žena u njemu okušala. Nedostatak vremena, užurbani ritam, ne prilagođeni jelovnik, stres, gubljenje balansa, upornosti i strpljenja u toj utrci ne pomaže i sve to uz dugačak popis mnogobrojnih faktora utječe na bezuspješno uklanjanje celulita. Ako ste i vi među onima koje i dalje promatrate mnogobrojne Instagram fotografije od kojih vam se mršti lice i pitate se kako već ovo ljeto poboljšati svoj tonus kože, riješiti se celulita, imati ravan trbuh, zategnutiju kožu, podignuto poprsje ili guzu te vitke, lijepo oblikovane noge bez znojenja u teretani, ne brinite, otkrili smo #Ultratone! Jedinstven uređaj koji je ovo ljeto vaš saveznik i učinkovit borac za jednostavno, brzo i efikasno uklanjanje celulita i tzv. nepoželjnih „jahaćih hlačica“.

Martina Topčić, vlasnica

Paziti na svoje tijelo nije luksuz, to je neophodno

ULTRATONE FUTURA® PRO je sistem koji objedinjuje bioptičku svjetlost i kromoterapiju, bio stimulaciju, mikro strujanja, ultrastatični i ultrazvučni prijenos s preko 150,000 naprednih programa specijalno formuliranih za postizanje poboljšanja svih potreba za tijelo i lice, kao što su: gubljenje tjelesne težine, brzo gubljenje obujma, anticelulitne terapije, anti-ageing, smanjivanje bora, detoks organizma, limfna drenaža, dubinski lift & tonus, a sve to kroz personalizirani programi za žene i muškarce.

No s ovim uređajem ne pospješujete samo svoj fizički izgled, već on na siguran i bezbolan način brine i o vašem zdravlju s impulsima koji poboljšavaju cirkulaciju, pomlađuje i ponovo aktivira tonus, jača mišiće i opušta u samo 45 minuta, koliko traje jedan tretman.

Što je potrebno prije korištenja Ultratona?

Dovoljno je doći na individualne konzultacije u vrlo toploj i opuštajućoj atmosferi Beauty centra Brilliantina, gdje će vam nakon pregleda kritičnih područja i putem Ultratone Futura® Pro uređaja omogućiti bezbrojne individualne programe koji su zasnivaju na konkretnim podacima o broju godina, spolu, težini, tjelesnim mjerama, tipu konstitucije, problematičnim dijelovima i željenim rezultatima. U 12 tretmana odnosno 4 tjedna možete preoblikovati svoje tijelo uz, naravno, pridržavanje pravilnog plana prehrane i reći već ovo ljeto „zbogom celulitu“!

Brilliantina beauty centar

Jurišićeva 21
Tel: 01 7799 044

Facebook:https://www.facebook.com/Brilliantina.beauty.centar/

Instagram: https://www.instagram.com/brilliantina_salon

Više

Gastronomija

Ako ste ljubitelj biljne prehrane, a načela veganstva imate u malom prstu, sljedeći recept oduševit će sva vaša čula.

Zdravstveni karton

Jabučni ocat prirodno sadrži visok udio fosfora, magnezija, kalija, kalcija i drugi minerala.

Budi fit

Ubrzajte metabolizam i uklonite nadutost...

Gastronomija

Cvjetača gotovo da i ne sadrži masti i ugljikohidrate. Sadrži fitonutrijente i gotovo je bez kalorija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.