Valentinovo u Profilu

Ovih je dana Profil započeo s obilježavanjem Dana zaljubljenih popustom od 50% na više od 20 popularnih naslova. Velika akcija u najromantičnijem mjesecu u godini trajat će sve do 28. veljače ili do isteka zaliha.

Odabrani beletristički i publicistički naslovi ponuđeni u pola cijene idealan su dar za Valentinovo, ali i za sve ljubitelje dobrog štiva. U akcijskoj ponudi tako se nalaze knjige s receptima i savjetima za neodoljive kulinarske delicije, ljubavni priručnici, popularni romani, biografije i putopisi.

"Mjesec zaljubljenih već tradicionalno obilježavamo ponudom odabranih naslova po popularnim cijenama jer vjerujemo kako je dobra knjiga najljepši poklon – bilo da darujete sebe ili drugog. Nadamo se da će ova akcija privući mnogobrojne zaljubljene, koji će prepoznati jedinstvenu priliku, ali i one koji prepoznaju vrijednost dobre knjige", ističe voditeljica korporativnih komunikacija Profila, Mirsada Begović.

Također, u popularnom zadarskom Arsenalu, od 11. do 13. veljače 2011. održat će se velika rasprodaja Profilovih popularnih domaćih i stranih naslova i multimedije, u vremenu od 10 do 19 sati. Svi ljubitelji dobre knjige imat će priliku nabaviti popularne naslove već od 3 kune. Totalna rasprodaja knjiga u Zadru prilika je i za sve zaljubljene koji po povoljnim cijenama iz široke ponude beletrističkih i publicističkih naslova i multimedije mogu nabaviti idealan poklon za nadolazeće Valentinovo.

Osim u Profilu, dvotjedno sniženje na odabrane naslove traje i u ostalim trgovačkim centrima, a kupnju svih sniženih knjiga moguće je obaviti i na službenoj web stranci Profila.