Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Vaša kosa vrišti za promjenom…

…a vi se ne možete odlučiti kakvu frizuru želite i da li će vam odgovarati.

Svatko se katkad suoči s beskrajnim nezadovoljstvom pri pogledu u zrcalo, neovisno o tome ima li osoba već godinama istu boju i frizuru ili su se jednostavno promijenile životne okolnosti i u skladu s tim trebalo bi poraditi i na izgledu. No odluka o promjeni – i kad shvatimo da je neizbježna – može biti veoma stresna. Često se pitamo hoćemo li se znati nositi s novom bojom, što ako se sami sebi ne budemo sviđali, kako će reagirati okolina…

Upravo stoga potrebno je unaprijed se pripremiti.Nakon što čvrsto odlučite da želite promjenu, posavjetujte se s osobom u koju imate povjerenja. Najvažnije je uvidjeti što vam ne bi pristajalo i s čime sigurno ne biste bili zadovoljni. Tek tad možete početi razmišljati o tome što vam se sviđa te listati časopise i tražiti fotografije koje ćete ponijeti frizeru kako biste mu na najjednostavniji način predstavili svoj ukus.

Rezervirajte termin u salonu i svakako odvojite dovoljno vremena. U sklopu ove kolumne napravljena su dva makeovera, od kojih je jedan bio poprilično radikalan. Makeoveri koje smo radili u Frizeraju nisu trajali kratko, a počinjali su dugim dogovorima.

Zato dobro razmislite što ćete reći frizeru. Važno je napomenuti mu koliko ste vremena spremni odvajati za održavanje frizure, koliko se često farbate, kakvu odjeću preferirate… nakon čega ćete mnogo lakše zajedno odabrati za vas najbolju boju i frizuru.

Svakako poslušajte sugestije, jer frizura koju ste uočili u nekoj reklami možda se jako teško održava, a boja o kojoj ste razgovarali s prijateljicom možda se brzo ispire, a vi niste spremni na tako česta bojenja. Osim toga, smisao bavljenja frizerstvom je klijentov pozitivan feedback, zato možete biti sigurni da će se frizer potruditi učiniti vas zadovoljnom i lijepom.

Kad je novi izgled napokon kreiran, raspitajte se o mogućnosti kupnje proizvoda koji će produljiti vijek trajanja boje, kao i o načinu oblikovanja frizure kod kuće. I vrlo brzo vidjet ćete kako promjena frizure može terapeutski djelovati na vaše samopouzdanje.

CIK-CAK by FRIZERAJ
PITANJA I ODGOVORI
HAIR MAKE OVER


Frizerski studio Frizeraj autor je savjetnika na She.hr pod nazivom "Cik-cak". Svakog četvrtka možete pratiti novosti vezane uz njegu kose i vlasišta, doznati više o aktualnim frizerskim trendovima, ali najbitnije – možete se aktivno uključiti u dijalog i pitati Natašu sve što vas zanima vezano uz tematiku. Nataša će svaki tjedan odabrati jednu čitateljicu i odgovoriti na njeno pitanje.

Bez ustručavanja pitajte sve što vas zanima. Pitanja, a i slike ako želite što konkretniji odgovor, šaljite na adresu [email protected], obavezno s naslovom poruke FRIZERAJ.

Jednom mjesečno frizerski studio Frizeraj odabrat će jednu čitateljicu i pokloniti joj frizerski MAKE OVER koji će She.hr popratiti reportažnim tekstom, fotografijama i videoprilogom. Sve čitateljice koje uz pitanja pošalju i fotografiju ulaze u izbor za mjesečnu nagradnu igru.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Hladnoća izvana i suhi zrak grijanih prostorija najveći su neprijatelj vaše kose.

Savjeti i preporuke

Joico tretman rekonstrukcije kose poboljšava učinak bojenja, trajne ondulacije i izbjeljivanja te rekonstruira kosu, obnavlja i štiti kosu od daljnjih oštećenja.

Beauty report

Dok je nekima nevažan, drugima je gubitak kose razlog za ozbiljnu zabrinutost i konzultacije s liječnikom.

Savjeti i preporuke

Bez obzira radi li se o boji, dužini, gustoći ili volumenu, čini se da postoji niz problema s kojima se suočavaju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.