Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Večera ili seks?

54 posto žena priznaje da više razmišlja o hrani nego o seksu

Dok muškarci ruše sve rekorde kada na dnevni red dođe vrijeme za razmišljanje o seksu, ženama je hrana prva na pameti. Prema istraživanju kojeg je provela kompanija za mršavljenje Atkins, naime, čak 54 posto žena priznalo je da više razmišlja o hrani nego o seksu. No, alarmantni podaci ne odnose samo na čisti fizički užitak, već pokazuju da 37.5 posto ljepšeg spola stavlja interes za hranu i ispred samog partnera.

Muškarci bi se trebali ozbiljno zapitati jer istraživači iz britanskog Atkinsa tvrde da je u slučaju svake desete žene osjećaj krivnje veći kod kršenja plana dijete, nego kod varanja partnera. S pravom se pitamo krije li se problem u 1300 žena koje su sudjelovale u ovom istraživanju, ili su muškarci ti koji bi trebali poraditi na svojim ljubavničkim sposobnostima.U igri 'ili-ili' hrana ponovno pobjeđuje. Naime, jedna do tri žene prije bi se odrekla seksa nego određene hrane, pri čemu glavnu riječ vodi, čokolada. 'Ljudi često govore stvari poput 'pokraj seksa odabrao bih novac' ili 'odrekao bih se seksa na račun hrane'. No to samo pokazuje da uzimaju seks zdravo za gotovo i ne uživaju u njemu dovoljno da bi ga u potpunosti cijenili', pojasnio je poznati seks terapeut Ian Kerner.

Neki smatraju da su jedan od razloga neprestanog razmišljanja o hrani dijete kojima se žene često pokoravaju ne bi li bile što mršavije. Ova činjenica zabrinula je nutricioniste koji smatraju da dijeta ne bi trebala postati način života, a hrana neprestana misao u našim glavama.Umjesto toga žene bi se posvetite svome partneru i barem na trenutak zaboravite na hranu. Iako ignoriranje gladi nije dobra ideja, alternativa nije niti zapostavljanje seksualnog života. Iskoristite jutro i nahranite svoj ego jutarnjim 'aktivnostima' ispod plahte. Uostalom spojite ugodno s korisnim – dokazano je da hrana može biti i više no dobar rekvizit u ljubavnim igricama.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Med Contour Multipower je prava alternativna liposukcija.

Savjeti i preporuke

Inovativne Farm To Face Sheet maske, koje se mogu koristiti samostalno ili uz UFO 2 uređaj.

Beauty report

Dermatolozi smatraju da za osobe koje provode puno vremena pred ekranima ima smisla uvesti zaštitu od plavog svjetla u redovnu njegu.

Zdravstveni karton

Sve više žena pridaje pažnju sastavu proizvoda koje koriste, pa tako i higijenskih uložaka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.