Večera na nebu

Povodom predstavljanja nove Inspiration linije proizvoda, Electrolux na zagrebački Hipodrom, 09. i 10. svibnja dovodi jedinstveni restoran Dinner In The Sky.

Magazin Forbes uvrstio je Dinner In The Sky među top 10 najneobičnijih restorana na svijetu. Ovaj neobični, pokretni restoran zadovoljit će sve one koji žele isprobavati i okusiti nešto novo. Dinner in the sky podiže se 50 m iznad tla, a može primiti ukupno 22 gosta. 10. svibnja, restoran će biti otvoren za javnost.

Karte se mogu kupiti unaprijed, na stranici Eventima ili 10. svibnja od 12 sati na istočnom ulazu u Hipodrom. Od 15:30 sati, svakih pola sata znatiželjnici će imati priliku ručati ili večerati – u zraku. 

Za dobru atmosferu i potpuni gastro doživljaj brinut će se Ante Udovičić, mladi perspektivni kuhar koji se školovao u Francuskoj, a bogato iskustvo duguje radu u poznatim hrvatskim restoranima i hotelima te Catering Ivić. Kulinarska remek-djela pripremat će u sredini platforme, pred gostima koji će uz čašu pjenušca moći uživati u prekrasnom pogledu na Zagreb i isprobavati vrhunske delicije.

Dinner In The Sky, u skladu s najstrožim sigurnosnim standardima, do sada je uspješno organiziran u Tokiju, Barceloni, Parizu, Dublinu, Berlinu, Dubaiju, Budimpešti, Las VegasuZurichu

Više informacija o ovom fenomenalnom gastro iskustvu za ljubitelje adrenalina potražite na službenim stranicama projekta i Eventimu, a s Electroluxom podjelite svoja razmišljanja.