Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Veličanstveno i tipično za Kim Kardashian

Kanye West supruzi darovao njezin akt

Kanye West – rapper, suprug, veliki romantik i odnedavno treći suprug Kim Kardashian, svojoj je dragoj kao vjenčani poklon darovao ulje na platnu koje prikazuje njezin akt u tangama i ‘lubutenkama’, na kojemu piše ‘savršena kučka’, prenosi The Mirror.

Platno, koje je naslikao londonski ulični slikar umjetničkog imena Bambi, Kanye namjerava objesiti na zid njihove spavaće sobe. Naručujući sliku preko svojeg agenta, Kanye je Bambiju poručio da želi nešto veličanstveno, ali tipično za Kim.

kim tekst

Londonski umjetnik za svoj je rad dobio peteroznamenkasti honorar. No to nije sve – repliku savršene kučke možete nabaviti i vi te njome ukrasiti vlastiti dom.

Zvijezda televizijskog reality showa i američki reper Kanye West vjenčali su se krajem prošlog mjeseca u tvrđavi Belvedere blizu Firence u prisutnosti obitelji i prijatelja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

SheRULES

Arty party u galeriji je interaktivna, iskustvena, prodajna izložba umjetnina; slika, stakla, keramike i dr., ali za razliku od klasične izložbe s malim iznenađenjem.

Zanimljivosti

Wedding Brunch je događaj kojem je cilj budućim mladencima olakšati planiranje, budžetiranje te organiziranje njima najljepšeg dana

Život u dvoje

Često se dogodi da svi pozivaju sve ljude na svadbu osim samih mladenaca, a oni isto toliko često popuste i nerijetko imaju svadbu koju...

Dizajn

Susret s umjetnošću u skrivenim ulicama, zaboravljenim prolazima, krošnjama zagrebačkih parkova i zakutcima Gornjeg grada „Okolo“ ove godine zakazuje po šesti puta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.