Vichy Celludestock intezivna dijeta

Vichy Celludestock u roku od 28 dana pridonosi smanjenju opsega i za samo 7 dana smanjuje izgled narančine kore. Inovacija proizvoda leži u holističkom pristupu rješavanju problema prevelikog opsega i izgleda narančine kore. Proizvod je u ljekarnama na raspolaganju u posebnom pakiranju od 300 ml po promocijskoj cijeni 30% manjoj od regularne.

Pojedini dijelovi tijela kao što su bokovi, stražnjica i bedra, genetski su programirani za skladištenje masnih naslaga te stoga dijete na njih slabije utječu. Ondje, gdje završava djelovanje i djelotvornost dijeta, nastupa Vichy svojom ekspertizom – proizvodom Celludestock. U razvoju ovog proizvoda Vichy je surađivao sa stručnjakom za nutricionizam obzirom da je riječ o problemu koji je usko vezan uz prehranu.

Celludestock je mnogo više od običnog anticelulitnog proizvoda, jer osim djelovanja na celulit, pruža intenzivnu dijetu na kritičnim mjestima. Proizvod sadržava:

  •  LipocidineTM: djeluje kao ubrzivač izlučivanja masti poticanjem sinteze proteina SIRT-1 koji pokreće izlučivanje lipida tijekom dijete. Kada tijelo prima premalo kalorija, u prvi plan izbija poseban gen koji vodi računa o izlučivanju masti. Taj gen potiče sintezu proteina SIRT-1 koji pojačava izlučivanje masti iz adipocita što posljedično dovodi do mršavljenja.
  • Čisti kofein (5%): jača izlučivanje masti djelovanjem na enzim fosfodiestraza koji sprečava lipolizu u organizmu (topljenje masnoće). Kofein sprečava rad tog enzima i time jača izlučivanje masti.

Međusobno djelovanje sastojka LipocidineTM i kofeina omogućuje ubrzano izlučivanje masti te izglađuje naslage celulita na koži, čak i na dijelovima koji su otporni na dijete.

Proizvod Cellu.Destock će biti dostupan u ovlaštenim Vichy ljekarnama od travnja, po promocijskoj maloprodajnoj cijeni od 153,78 kn.