Vichy rješenje za osjetljivo vlasište

Linija Dercos još od 1973. godine predstavlja pionirsko istraživanje na području kose i unapređenja zdravog izgleda vlasišta. Šampon za umirivanje osjetljivog vlasišta bez sulfata novi je proizvod Laboratorija Vichy koji udružuje dva umirujuća sastojka (Bisabolol i Madecassoside). Djeluje na glavne simptome osjetljivog vlasišta istovremeno njegujujući kosu.

60% žena koje kupuju šampone u ljekarnama izjavljuju da imaju barem jedan od navedenih simptoma: svrbež, zatezanje, iritacija i crvenilo vlasišta. Kod kupnje šampona s umirujućim svojstvima kao ključne probleme ističu:

  • Umirujuće djelovanje: šampon ne djeluje dovoljno protiv svrbeži te se nakon mjesec dana vlasište privikne na proizvod i gubi prvobitno umirujuće djelovanje 
  • Preagresivni prema vlasima: isušuju kosu uslijed čega kosa gubi volumen i sjaj. Negativna značajka proizvoda je da djeluje isključivo na vlasište, no ne i na kosu, koja postaje suha i nemoguće ju je rasčešljati.

       
    
Dercos inovacija: Prvi Vichy šampon za umirivanje osjetljivog vlasišta bez sulfata koji udružuje dva umirujuća sastojka (Bisabolol i Madecassoside). Djeluje na 3 glavna simptomaosjetljivog vlasišta: svrbež, osjećaj neugode i zatezanje te pomaže postizanju sjajne, mekane i lijepe kose. Dva dana nakon korištenja osjećaj ugode je i dalje prisutan. Proizvod je ispitan pod dermatološkim nadzorom, bez parabena, hipoalargen i obogaćen je Vichy termalnom vodom koja umiruje i jača vlasište.

Formula bez sulfata

Sulfati su površinski aktivne tvari koje šamponu jamče moć čišćenja. Iako su vrlo učinkoviti, njihove osobine nisu primjerene za vrlo osjetljivo vlasište. Vichy ih je zato nadomjestio nježnim supstancama za čišćenje koje jamče bolju toleranciju te su primjerene i za osjetljivo vlasište. Jedan od glavnih sastojaka šampona je Bisabolol – spoj kojeg nalazimo u kamilici, poznat po svojim umirujućim svojstvima.Madecassoside je aktivan sastojak biljnog porijekla (Centella asiatica) korišten prije 2000 godina u tradicionalnoj i ajurvedskoj medicini. U kliničkim studijama Madecassoside je znan po svojim sposobnostima zacjeljivanja kože.

Dercos obećanje

Od 1973. godine linija Dercos je pionir u istraživanju procesa rasta i gubitka kose. Aktivni sastojci prisutni u svim proizvodima linije Dercos prepoznati su u istraživanjima kose kao pogodni za postizanjezdravog izgleda vlasišta. Vidljivirezultati na vlasima kose, bogata tekstura i klinički dokazana učinkovitost glavne su odlike ove Vichy linije. Individualna dijagnostika kose za određivanje tretmana prilagođenog vama dostupna je na Vichy službenoj stranici.

                

Vichy liniju Dercos čine proizvodi namijenjeni za njegu kose, vlasišta i korijena. Linija se sastoji od šampona protiv prhutiispadanja kose, za masnu i suhu kosu, osjetljivo vlasište, čestu uporabu i ampule protiv ispadanja kose ( Neogenic i Aminexil).

Cijena Vichy šampona za umirivanje osjetljivog vlasišta bez sulfata je 97,88 kn.

OSVOJI ŠAMPON

Vichy Dercos vam poklanja 3 šampona za umirivanje osjetljivog vlasišta bez sulfata.

Ukoliko želite osvojiti ovaj poklon, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom VICHY te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koja dva umirujuća sastojka sadrži prvi Vichy Dercos šampon za umirivanje osjetljivog vlasišta bez sulfata?

Vaše prijave primamo do 4. ožujka 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su: Ivana Jukić, Danijela Čičko i Marina Pavlić.