Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Ne radite to životinjama, ne radite to nikome

Video box 1

VIDEO: Zatvoreni u autu usred vrelog dana

Ne radite to životinjama, ne radite to nikome

Paklene vrućine već su počele pa su pjevačica Ivana Kindl, hip-hop glazbenik IFEEL i novinar Domagoj Jakopović Ribafish imali dobar razlog da se usred vrućeg ljetnog dana zatvore u automobil – željeli su osjetiti kako se osjećaju psi zatvoreni u auto i to vreli. Iako su prozori bili malo otvoreni, nije prošlo mnogo vremena prije nego što je iz automobila izašao Ribafish, poručujući: ”Ne radite to ljubimcima, ne radite to životinjama, ne radite to nikome!” Ivana Kindl i IFEEL izdržali su manje od pola sata i izašli iz auta odjeće slijepljene uz tijelo, ističući kako im je bilo teško, ali zatvorenoj životinji, koja ne razumije što se događa, već nakon pet minuta postaje daleko teže i, ako ostane u autu dulje, vrlo vjerojatno neće preživjeti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Događanja

Osim povezivanja otoka Ribafish i udruga RokOtok će u sklopu projekta „Očistimo zajedno jadranske plaže od plastike“ na svakom od otoka očistiti jednu plažu.

Događanja

Glumac Miraj Grbić, simpatični Čombe iz megapopularne serije „Lud, zbunjen, normalan” i Marija Omaljev, glumica poznata po ulogama u serijama „Ruža vjetrova”, „Dolina sunca”,...

Kućni ljubimci

Slavko Sobin i njegove cure u ljetnoj kampanji protiv napuštanja

Događanja

Lista poznatih osoba u Hrvatskoj koje nose životinjsko krzno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.