Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Predsjednik Hrvatske gospodarske komore (HGK) Nadan Vidošević objavio je danas da će se kandidirati za predsjednika Republike.<br />

Hrvatska

Vidošević objavio da će se kandidirati za predsjednika Republike

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore (HGK) Nadan Vidošević objavio je danas da će se kandidirati za predsjednika Republike.

"Sve ovo govorim jer ću se kandidirati za predsjednika", kazao je Vidošević na današnjoj skupštini HGK napominjući kako će u vrijeme trajanja predsjedničke kampanje s HGK upravljati njezini potpredsjednici.

U svom je govoru Vidošević uz ostalo ponovio kako je ključno za ovu zemlju početi govoriti o radu, kako društvo mora svima otvoriti mogućnosti, te podsjetio na rad Komore u proteklim godinama.

U svom govoru je između ostalog istaknuo kako je predsjednik Republike iznimno važna soba, kako vojni sektor, diplomacija i obavještajna zajednica trebaju biti u funkciji gospodarskog rasta i razvoja.

Na kraju svog govora okupljenima je rekao kako je "u životu rijetko igrao s dobrim kartama. Naučio sam pobjeđivati s lošim kartama".

"Ovo će biti borbena kampanja, ali uvijek sam govorio isto i svakog mogu pogledati u oči, kazao je Vidošević te parafrazirao poruku: "Nemojte se nadati boljoj budućnosti, nego glasajte za nju".

(Hina)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.