Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Gastronomija

Votka budućnosti

Pet puta destilirana kroz vulkansko kamenje i od organskih sastojaka

Iako je prošlo skoro godinu dana od njezine pojave na tržište votka AnestasiA,  koju je oblikovao popularni dizajner Karim Rashid i danas je predmet požude. Votku koja nije napravljena u Rusiji ili Švedskoj, već u Oregonu, nazivaju pićem budućnosti zbog njezinih jedinstvenih atributa.AnestasiA je organska votka koja u sebi ima posebnu formulu pa pri svakom gutljaju pruža senzacionalan osjećaj ugodnog peckanja.

Napravljena u Brentu od izvorske vode s planine Cascade i domaćeg, organski uzgojenog, kukuruza. Ova izuzetna votka čak je pet puta destilirana kroz drveni ugljen i smrvljeno vulkansko kamenje i nema glutena.Jedinstveni atributi ovoj su votki priskrbili titulu pića svjetske klase, a ako je vjerovati njezinim autorima – ovo je prvo alkoholno piće s efektom ugodnog peckanja.

Nagrađivani dizajner Karim Rashid smatra kako dizajn oblikuje budućnost, a oblikovanje ovog proizvoda još je jedan dokaz njegovog uvjerenja.Futuristička boca sastoji se od mnoštva staklenih ploča za osobit izbrušen izgled. Oštrina dizajna savršeno parira čistom, profinjenom okusu ovog kvalitetnog pića.

Dramatično pakiranje neodoljivo podsjeća na obrađeni obsidijan, vulkansko staklo kojeg se može naći na Staklenoj planini u Oregonu.Ipak, Rashidova impresivna boca proizvedena je u Italiji od stakla Bruni za čiju su izradu upotrijebljeni reciklirani materijali.

Kutija u koju je boca pakirana također je napravljena od recikliranog kartona.Jedinstvenom formulom, karakterističnog imena i dramatičnim, a opet ‘prijateljskim za okoliš’ pakiranjem, votka AnestasiA obećava dobitnu kombinaciju.

Okus u potpunosti odgovara pakiranju, kažu oni koji su je probali, što onda je svakako čini pićem budućnosti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

Dizajn

Casa Lei nalazi se na najvišoj točki popularne destinacije na Krku i ima pogled kojem je teško odoljeti.

Zanimljivosti

Šetajući ulicama grada Zagreba, često ne obraćamo pozornost na sve ljepote koje ga čine jedinstvenim i drugačijim od svjetski poznatih metropola.

Zanimljivosti

Ideje, savjeti, inspiracija, prijedlozi atraktivnih rješenja za uređenje doma koji prate aktualne trendove, samo su dio opsežnog i inspirativnog sadržaja novog, zimskog izdanja magazina...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.