Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Vrijeme je darivanja – budi originalan!

La Femme festival je savršen poklon za vašu dragu

Vrijeme blagdana stavlja te pred vječno pitanje – što kupiti svojoj dragoj? U moru dobrih starih parfema, uokvirenih slika, albuma, nakita i sl. vikend posvećen samo njoj, i to u Dubrovniku, pravo je osvježenje, zar ne? U današnje vrijeme kada je svima sve dostupno, kada je izmišljeno sve što se može izmisliti i kada je u godini toliko prilika za poklanjanje da si ‘ispucao’ sve moguće i nemoguće ideje za najbolje i najprikladnije poklone teško je iznenaditi nekoga. Ovdje nastupa Mario Valentić!

Mario ti otkriva kako ćeš iskoristiti sve ono što žene muči u svakodnevnom životu kako bi svojoj dragoj priuštio poklon za pamćenje. U velikoj blagdanskoj kampanji festivala La Femme Mario Valentić nudi savršeno rješenje svih tvojih predblagdanskih muka – zašto ne bi svoju bolju polovicu poslao na festival za žene?

PR_BUDI_ORIGINALAN (2)

Većina žena nema vremena za slobodne aktivnosti, za druženja s prijateljicama, za putovanja, opuštanje i sl. Sve joj to možeš pokloniti ulaznicom za La Femme festival u Dubrovniku. Vikend ispunjen brojnim raznovrsnim dnevnim radionicama sa zabavnim večernjim programom ženama daje priliku da se opuste, zabave i nauče nešto novo i to ne samo o plesu i fitnessu kao što to obično biva, već i o hodanju na visokim potpeticama, šminkanju, plesu na šipci, striptizu, itd. Ne brini, i ti ćeš imati koristi od ovoga. Budi originalan uz La Femme!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Duh i tijelo

Što je točno detox program, kako se provodi i kako na kraju i djeluje na ljudski organizam, razgovarali smo s Marijem Valentićem, fitness trenerom...

Budi fit

Na tu temu smo razgovarali i s našim fitness trenerom i promotorom zdravog života, Marijem Valentićem...

Zanimljivosti

Sinoć je u zagrebačkom CineStaru Arena centar održana svečana premijera dugoočekivane komedije 'Marginalci' za koju kažu da ćete se upiškiti od smijeha.

Budi fit

HealthyFit vikend je zapravo pilot projekt s kojim pokušavamo živjeti taj neki kraj koji nije turistički isfuran, a ima potencijala.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.