Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Web shop portala Bez recepta

Online shopping dodataka prehrani, kozmetike i medicinskih proizvoda.

Portal Bezrecepta.com pokrenuo je svoj novi web projekt Bezrecepta-shop.com – prvi web shop portal namijenjen svim korisnicima interneta koji žele kupovati online dodatke prehrani, kozmetiku i ostale medicinske proizvode koji se mogu nabaviti u ljekarnama. U shopu su zastupljene domaće i svjetski poznate marke: Radovan Petrović, Probiotika Viva, LeClare, Vitality International Products, Crescina, Natural Wealth, Labotina, Uriage

Uz proizvode se nalaze i pripadajuće osnovne informacije. Proizvodi su grupirani po kriteriju zdravstvenih tegoba, što posjetiteljima olakšava pregled proizvoda za određene tegobe, kao i informiranje o proizvodima i njihovu usporedbu.

Shop omogućuje brzu dostavu u roku od 2-3 sata za područje grada Zagreba. Svi proizvodi kupljeni u web shopu otpremaju se istog dana i dostavljaju kupcu unutar 24 sata. Za ostale gradove u Hrvatskoj dostava je unutar 24-36 sata. Dostavljeni su proizvodi autentični, dobro zapakirani i stižu brzo do kupca!

Shopping u pidžami dok pijuckamo kavu iz svoje najdraže šalice idealan je za one koji mrze gužve velikih shopping centara. Uz to, online često naletimo na sniženja i jeftinije cijene.
Tako www.bezrecepta-shop.com organizira stalne akcije, promotivne cijene, popuste na akcijske proizvode poznatih brendova čak i do 40%. Trenutna akcija odnosi se na proizvode poznate marke Labotina, LeClare, Getline, Hipocol.

Web shop portal će uvelike koristiti posjetiteljima u potrazi za kvalitetnim kozmetičkim markama ili dodacima prehrani i ostalim preparatima poput primjerice vitamina jer omogućuje brzu i efikasnu pretragu, a štedi vrijeme… Internet je izvrstan alat za prodaju kozmetike i dodataka prehrani. Ako do sada niste probali avanturu internet shoppinga dodataka prehrani, kozmetike i ostalih medicinskih proizvoda vrijeme je da probate!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Na svakom koraku nam sugeriraju unošenje kolagena u organizam.

Beauty report

U pet proizvoda koje uchka donosi, priroda je dodirnuta ljudskim rukama, oblikovana je znanjem i stručnošću te je harmoničnim postupcima pretočena u elegantnu i...

Savjeti i preporuke

Cijene su dosta pristupačne, s obzirom na sastav proizvoda i same benefite koje pruža koži.

Zdravstveni karton

Porodica mahunarki broji gotovo 20 000 vrsti, a jedna od njih je i leća. Kao i ostale mahunarke, leća obiluje hranjivim nutritivnim svojstvima korisnima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.