Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Web stranice koje će vas opustiti

Riješite se stresa usred radnog dana

Pretrpani poslovnim obavezama i izazovima koje pred nas stavlja koordiniranje obiteljskih obaveza često zaboravljamo na svoje potrebe. Web stranice koje vam donosimo nude bijeg od svakodnevice i pružaju prijeko potrebno opuštanje. One vas vode kroz tehnike meditacije, a sve što vam je potrebno su dvije minute vašeg vremena.

The quiet place project

The quiet place project je online alat koji sadrži niz zanimljivih instrukcija koje vam savjetuju kako da napravite pauzu od svega, a posebno od društvenih mreža i telefona.

web1

Do nothing for 2 minutes

Ova jednostavna stranica postavit će vam samo jedan izazov: Da ne radite ništa 2 minute.
Stranica će vam prikazati more i nebo, slušat ćete zvukove valova te pružiti svojem umu ‘čišćenje’ od stresa.

web2Calm

Calm.com nudi tehnike relaksacije kao i biranje istih – ovisno o trajanju. Nakon što kliknete na početak, narator će vas voditi (na engleskom jeziku) kroz meditaciju, a vaše je samo da zatvorite oči i slušate uputstva.

calmOvisno o vašem raspoloženju, možete odabrati razne scene koje će se pojaviti na ekranu, kao i razne zvukove, uključujući zvukove prirode, kiše, vodopada…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Osobe koje imaju stresan život ponekad dožive da se njihovi svakodnevni problemi preliju u krevet i unište seksualnu želju.

Dobar posao

Što učiniti ako ste na radnom mjestu okruženi ljudima koji su skloniji negativnim tračevima? Što ako ste meta upravo vi?

Dobar posao

Uopće nije važno je li vaš pogled na život ‘polupuna’ ili ‘poluprazna’ čaša, činjenica je da je izazov kreirati pozitivan stav.

Duh i tijelo

Ljudsko tijelo nije prilagođeno sjedilačkom načinu života, tipičnom za današnjeg poslovnog čovjeka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.