Westgate za vrhunski shopping

Nadamo se da ste već posjetili nedavno otvoreni najveći shopping centar u Hrvatskoj. Westgate Shopping City osmišljen je kao jedinstvena kombinacija trgovina, koje kupci mogu otkrivati šetnjom uz bogate i dugačke izloge, u kojima su smješteni najznačajniji međunarodni i hrvatski brendovi. Poznate trgovine poput Zare, Marks&Spencera, C&A-a, Sportine, drogerije Müller i brendova Massimo Dutti, Stradivarius, Högl, Coin Casa, Crocs samo su neka od imena moja će zagolicati Vašu maštu kao i brojni popularni domaći brandovi koji se nalaze u centru.

Vaša potraga za novim laptopom ili ključnim komadom bijele tehnike koji nedostaje vašem kućanstvu može krenuti od Technomarketa te završiti na vrhunskim elektronskim komadima kućne zabave ili nezaobilaznim gadgeta Sony ili Samsung predznaka koje u svojim specijaliziranim centrima nudi Sancta Domenica. Nedoumicu oko konačne odluke olakšat će i pojednostaviti neki od brandova iz PBZ Cardovog kartičnog portfelja a također i posebnog partnera Westgatea. MasterCard, Visa ili American Express kartice su uz koje možete planirati i sami odrediti dinamiku plaćanja.

Mogućnost obročne otplate novih dioptrijskih okvira iz Ghetaldusa, nove haljine iz St. Olivera, kuharice za mamu iz Profila ili Champion trenirke za brata baca potpuno novo svjetlo na blagdanski shopping pogotovo kad najbolju kupnju garantiraju American Express, Visa i MasterCard kartice PBZ Carda. Naravno, da bi darivanje naših najdražih prošlo još jednostavnije, vi odaberite Westgate poklon karticu a njima dopustite mogućnost izbora.

WESTGATE Shopping City U BROJKAMA270 milijuna uloženih eura
226.000 m² ukupnog prostora
100.000 m² prodajnoga prostora
7.250 parkirališnih mjesta
4.000 m² zabavnog parka za djecu
3.500 zaposlenika
260 trgovina
32 restorana
4 godine planiranja
1 vlastiti izlaz na autocestu
1 autobusni terminal

Uskoro zabava i dodatni sadržaji

Iako svojim supersize dimenzijama zadovoljava tek prvu fazu projektnog plana, iz Westgatea najavljuju dodatno proširenje i to već 2010. godine. Dodavanje trgovina s namještajem, građevinskim materijalima te artiklima za dom i vrt proširit će aktualnu ponudu do maksimuma, a na sam spomen sunčana terase koja je u planu, benzinske postaje i restorana brze prehrane neće biti čudno što Westgate shopping centar počinje, u našoj mašti, poprimati obrise svijeta za slobodno vrijeme, prostora i zabave za širok spektar posjetitelja, raznih profila, uzrasta i specifičnih interesa.