Yasmine blog: Jo Malone – mirisni couture

Kao što sve u životu vežemo uz mirise i vrlo često pamtimo ljude i događaje upravo po mirisima koji nam ostanu u sjećanju, tako je i moj prvi dodir s čudesnim svijetom Jo Malone u Parizu bio više od biranja još jednog parfema.
Jer… poseban je osjećaj zaviriti u to mirisno carstvo

Jo Malone 1Nakon romantičnog cvjetnog mirisa Osmanthus Blossom i nove kolekcije Sugar & Spice koja broji pet parfema, britanski brand Jo Malone je u prekrasnom ambijentu u Londonu predstavio novi miris, igrajući se cvjetnim esencijama božura i meke jelenje kože. Peony and Blush Suede novi je dragulj stvoren od vrhunski priznate kreatorice mirisa Christine Nagel.

Jo Malone 2Cvjetna instalacija od 10 000 svježih božura dopremljenih iz Norveške s 5 000 svilenih božura činili su cvjetne valove koji su se spuštali s kat na kat, stvarajući neponovljivu ružičastu rapsodiju, dok su tri vintage couture haljine visjele u zaslonima dočaravajući svu eleganciju mirisa.

Jo Malone 3Peony and Blush shade sastoji od slasnih voćnih akorda crvene jabuke koje otvaraju kompoziciju – natapajući latice božura isprepletane s elegantnim cvjetovima jasmina, ruže i karanfila, a sve to uz trag jelenje kože koji na čudesan način podržava cvjetno srce mirisa.

Kolekcija se sastoji od mirisa, kreme za tijelo, šampona za tijelo i ruke te nezaobilaznih Jo Malone svijeća, a bit će dostupna u rujnu 2013. godine.

Fab, zar ne?

Xoxo