Za svaki “selfie” Ford donira 1 kunu mladima

ford

Svako dijete ima pravo na obrazovanje, zaštitu, igru, sreću i odrastanje u sigurnom i toplom obiteljskom okruženju. Kako bi štićenicima udruge za rad s mladima – Breza, koja pomaže i brine o djeci i mladima od 12 do 21 godine starosti bez primjerene obiteljske podrške, omogućio normalno odrastanje Ford je pokrenuo veliku humanitarnu akciju “OneFord“.

Apelira na sve svoje članove i Facebook fanove da naprave „selfie“ s Fordom i objave ga na Fordovoj Facebook stranici do kraja 2015. godine. Ukoliko je profil u skladu s pravilima Facebooka dovoljno je u aplikaciju predviđenu za humanitarnu akciju postaviti spomenuti „selfie“ te kratku priču ili komentar.

Veliki doprinos humanitarnoj akciji “OneFord“ dao je i poznati pjevač Massimo Savić, zaštitno lice Forda, koji se fotografirao sa svojim limenim ljubimcem i pozvao sve Facebook fanove da se pridruže ovoj plemenitoj humanitarnoj akciji.

Sve priložene fotografije i priče postaju dio velikog obiteljskog mozaika dostupnog unutar same aplikacije. Tijekom cijele 2015. godine za svaki postavljeni “selfie“, fotografiju s Ford testnih vožnja i servisa te za kupnju Ford vozila, Ford Hrvatska donirat će po 1 kunu udruzi Breza. Također, na svim Fordovim događanjima diljem Hrvatske posjetitelji će uz izložene modele moći napraviti “selfie“ i na taj način dati svoj doprinos humanitarnoj akciji.