Zanimljivi trendovi u spavaćoj sobi

film 50 nijansi sive

Otkako su Rihannin spot za pjesmu S&M i romansa između gospodina Greya i Anastasije Steele ugledali svjetlo dana, seksualne veze i fetiši postupno se pojavljuju u svim medijima. Imajući ovo na umu showerstoyou.co.uk anketirao je 2.381 muškaraca i žena starijih od 18 godina kako bi otkrio što sve rade u spavaćoj sobi, ako je to uopće više u sobi.

Prvo mjesto: BDSM

Pet godina kasnije, čini se da ljudi još uvijek imaju Christian Grey groznicu jer 84% Britanaca prakticira neki oblik BDSM-a u spavaćoj sobi!

Drugo mjesto: Sploshing

Ako niste za bičeve i lance, uzmite, recimo, šlag i jagode jer je sploshing na drugom mjestu sa 76% glasova. Wet and messy fetish (WAM), tako ga još zovu oblik je seksualnog fetišizma pri kojem se osoba uzbuđuje kada se obilne količine hrane nanose na golu kožu, lice ili odjeću.

Treće mjesto: Seks na javnom mjestu

Čini se da mnogi ne žele zamazati posteljinu, jer seks na javnom mjestu prakticira 72% ispitanika.

Četvrto mjesto: Trojka

Gužva u šesnaestercu, nogometnim rječnikom rečeno! Seks s više partnera prakticira čak 69% ispitanika.

Peto mjesto: Fetiš na stopala

Nije to trend koji želite isprobati, ako ste škakljivi, ali fetiš stopala nalazi se na petom mjestu s 61%ispitanika koji su ga isprobali.

Posljednje mjesto: Pegging

Možda ste čuli za njega, možda niste, možda ste ga pokušali, možda tek želite isprobati. Dakle, žena na sebe pričvrsti umjetni penis zvan ‘strap-on’ i njime penetrira u svog partnera. 24% ispitanika ga je i isprobalo, odnosno priznaje da je isprobalo!