Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Zašto žene glume orgazam

Problemi nastaju zbog nedostatka komunikacije i iskrenosti.

Puno je razloga zašto žene glume orgazam, ali dugoročno svakako da se ne radi o dobrom rješenju, jer takva praksa nije dobra ne samo za samu ženu već i za odnos s partnerom. Razlozi za glumu su različiti. Ponekad žene samo žele da seks završi ranije jer su umorne, jer ne žele povrijediti svog partnera ili im se ne da čekati jer ionako vide da taj put neće moći doživjeti orgazam. Mnoge žene glume zbog svojih nesigurnosti, straha od intimnosti te se boje pokazati svoju ranjivost.

Prema istraživanju Sveučilišta u Chicagu, samo 5% žena uvijek doživi vrhunac tijekom seksualnog odnosa, a gotovo 35% rijetko ili nikada. Istraživanja pokazuju da većina žena treba stimulaciju klitorisa da bi doživjela orgazam, ili kroz masturbaciju ili oralni seks. Zbog toga je mnogim ženama lakša opcija odglumiti orgazam nego da o tome raspravljaju sa svojim partnerom. Različita istraživanja su pokazala da je 60% žena odglumilo orgazam barem jednom u životu.Ako žena svaki put odglumi orgazam, njezin partner će misliti da sve radi dobro i da je zadovoljava. Možda ona smatra da mu na taj način olakšava, ali zapravo je posljedica suprotna. Njemu će biti teže kad sazna da ona nije bila iskrena i da nije bila zadovoljna s njihovim seksualnim životom. Na taj način, žena može povrijediti i sebe i svog partnera.Kad glumi orgazam, žena daje svom partneru osjećaj lažne sigurnosti i uskraćuje sama sebi i njemu priliku da promijene na bolje ne samo seks već i cijeli njihov odnos. Iskrenost je najvažnija u vezi pa tako i u spavaćoj sobi.Neke žene glume orgazam jer im to pomaže da se još jače uzbude. Žene ponekad ne znaju koliko vremena im treba da dođu do vrhunca. U filmovima vide žene koje doživljavaju orgazam u sekundi i to stvara pritisak. Uzdisanje može biti jako uzbudljivo za ženu, a i na taj način ona smatra da zadovoljava svog partnera. Ne mora svaki spolni odnos završiti orgazmom, ali iskrenost je najvažnija, prema sebi, a i prema svom partneru.I izvan kreveta može doći do problema zbog nedostatka komunikacije i iskrenosti u vezi. Par treba razgovarati međusobno o svojim očekivanjima. Možda bi i partner htio nešto promijeniti u spolnom životu. Dobro je započeti razgovor o tome. Ženi je teško priznati da je glumila orgazam jer to znači da mora priznati da je lagala. Ali kad se jednom otvori i njezinom partneru će biti lakše biti iskrenijim. Seks je nešto što par dijeli zajedno.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Govorimo o klitorisu. Ženskom organu zaduženom isključivo za seksualno zadovoljstvo!

Zanimljivosti

Posjet, kako ga mnogi nazivaju najpoznatijem i najzloglasnijem, seks-pozitivnom tehno klubu u Europi, berlinskom Kit Kat Clubu.

Seks

Svjetski dan kontracepcije, koji se obilježava 26. rujna, savršena je prilika da se razotkriju neki od najčešćih mitova koji se vežu ovu važnu temu.

Drama Queen

Tko sam ja da komentiram nešto o čemu nemam pojma, je li tako?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.