Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Ljepota

Zavedite ga pogledom

Osvojite ugradnju Lash Perfect umjetnih trepavica

Lijepe i duge ženske trepavice u mnogim su kulturama znak ljepote i senzualnosti, a žene ih koriste i kao sredstvo zavođenja. Ukoliko želite trenutnu promjenu, dulje i gušće trepavice, isprobajte umjetne trepavice. Slavne glumice i pjevačice ih nose, a zašto ne biste i vi?

Lash Perfect umjetne trepavice izrađene su od poliesterskih vlakana koje osiguravaju prirodan osjećaj i izgled. Lash Perfect su zaobljene i veličinom osiguravaju prirodan izgled kao da su zaista vaše.

Postupak ugradnje ekstenzija traje između 60 i 180 minuta. Jednom ugrađene, trepavice traju do 2 mjeseca s potrebnim nadogradnjama svaka 2 do 4 tjedna. Prirodne trepavice otpadaju u prosjeku svakih 60 do 90 dana, koliko im treba da izrastu. U trenutku ugradnje trepavica, svaka od vaših prirodnih trepavica nalazi se u različitom razdoblju rasta. Nadogradnjama se zamjenjuju trepavice koje su dovršile svoj stadij.

trepavice 2Jedna od prednosti ugradnji umjetnih trepavica je to što vam više neće biti potrebna maskara. Nisu osjetljive na vodu, znoj i suze te ste sigurni da ih nećete oštetiti tijekom plivanja, tuširanja ili vježbanja.

Lash Perfect umjetne trepavice:

  • polutrajne trepavice koje traju do 2 mjeseca
  • prirodan osjećaj i izgled
  • bezbolan postupak ugradnje koji traje od 60 do 180 minuta
  • vodootporne: sigurno tuširanje i plivanje
  • deblje i duže trepavice bez potrebe nanošenja maskare

[box style=”0″]

OSVOJITE UGRADNJU UMJETNIH TREPAVICA

Silueta studio vam poklanja ugradnju umjetnih trepavica u vrijednosti od 600 do 900 kuna.

Ukoliko želite osvojiti ovu vrijednu nagradu sudjelujte u nagradnoj igri, lajkajte Facebook stranicu Silueta studia, pošalji sms-om ključnu riječ SHETREPAVICE i svoje podatke ( ime, prezime i e-mail) na 60054 (2,40kn/sms).

Svi osobni podaci prikupljeni ovim putem koristit će se isključivo u promotivne svrhe Silueta studia, kojima Silueta studio kupce i posjetitelje web stranice informira i obavještava o novitetima i pogodnostima. Osobni podaci neće biti korišteni niti prosljeđivani drugim pravnim osobama.

Vaše prijave primamo do 08. listopada 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Matea Mijatović. Čestitamo!

Služba za korisnike: 042500871 ili na [email protected] radnim danom od 09-17 sati Organizator usluge: Medijska mreža d.o.o., Gundulićeva 45/1, 10000 Zagreb, OIB:12211827938 Tehnička podrška(davatelj usluge): Telekomunikacijske usluge d.o.o., Međimurska 28, 42000 Varaždin: OIB: 12385860076, Tel: 04250087

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Mugler od samog početka nadahnjuje tijelo i dušu neočekivanim i privlačnim dizajnima koji potiču svakoga da istakne svoju osobnost.

Darivanje

Ružina vodica je prirodno sredstvo za njegu kože čiji je blagotvoran utjecaj bio poznat još u doba drevnih civilizacija.

Trendovi

Trešnja i liči kolekcija je lijepa poput slike koja ilustrira zamišljeni susret između cvijeta trešnje i ličija, ploda predivnog stabla koje uspijeva u jugozapadnoj...

Darivanje

Teško je pronaći izvrstan puder, osobito onaj koji vam pruža ten bez težine, dugotrajno prekrivanje bez isušivanja kože.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.