Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
zdrava koža
zdrava koža

Predstavljamo

Zdrava koža uz novi kozmetički brend na tržištu – Sanex

Koža je najveći organ i potrebna joj je najveća pažnja

Koža je najveći organ, štiti tijelo od oštećenja. Zato ju trebamo pravilno njegovati i štiti. Na predstavljanju kozmetičkog brenda Sanex govorilo se upravo o tome – zdravoj koži.

“Postoji uvriježeno mišljenje kako je tuširanje zdravo jer održava našu higijenu, pruža nam osjećaj svježine i čini kožu čistom. Ljudi su skloni misliti ako se češće tuširaju, kako će biti zdraviji i čišći. No, to je zabluda jer prečesto tuširanje, uz korištenje neadekvatnih proizvoda za tuširanje, može negativno utjecati na kožu. Zato je važno koristiti gel za tuširanje koji štiti i vlaži kožu te održava njezin prirodni pH. Znojenje je sasvim prirodna pojava, zahvaljujući kojoj se koža “hladi“ pa čak i kada biramo dezodorans, trebamo misliti na zdravlje kože. To znači da dezodorans mora podržavati prirodni zaštitni sloj kože, čuvati prirodnu bakterijsku floru i održavati pH ravnotežu“ – istaknula je dr. sed. spec. Klaudija Šebetić, dermatovenerolog.

Sanex proizvodi

Sanex Dermo Protector – Sadrži kombinaciju sastojaka za zaštitu kože i zahvaljujući tome štiti kožu, dubinski je vlaži i održava njenu pH vrijednost.

Asortiman antiperspiranta Sanex – Ne sadrži parabene ni alkohol, dermatološki su ispitani i kožu štite cjelodnevno. Sadrže tehnologiju koja sprječava neugodne mirise i vlagu, a čuva pH vrijednost i bakterijsku ravnotežu kože.

Foto: pixabay

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Eurospin štedi i vrijeme i novac.

Savjeti i preporuke

Kokosovo ulje ima nebrojeno puno korisnih svojstava, a tako je zdravo i dostupno sad već u gotovo svim dućanima

Dobar posao

Riti Tiimus, menadžerica za održivost zone Europa, govori kako se Grupa L´Oréal, globalni beauty lider, bori protiv klimatskih promjena.

Beauty report

U pet proizvoda koje uchka donosi, priroda je dodirnuta ljudskim rukama, oblikovana je znanjem i stručnošću te je harmoničnim postupcima pretočena u elegantnu i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.