Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Zigman ponovno priprema spektakularan show

Absolut pokrenuo globalni projekt ‘Transform today’

Absolut je uvijek crpio inspiraciju iz transformativne prirode umjetnosti, a nova kampanja aktivno potiče tu transformaciju i pomiče granice kulturne scene, te potiče mlade umjetnike na razvoj vlastitog kreativnog talenta.

Cilj projekta ‘Transform today’ je inspirirati ljude da koriste svoj kreativni potencijal i istraže svoju sposobnost stvaranja nove budućnosti. Absolut je u sklopu ovog projekta tražio umjetnike odvažnog duha koji su posvećeni transformaciji vlastitog izražaja. Definirajući kulturni zeitgeist, umjetnici na projektu mijenjaju i razbijaju postojeće okvire, izazivaju konvencije i redefiniraju sami sebe kako bi postali nešto više.

Zigman3_Absolut_TransformToday_WEBU središtu kampanje su svi mladi ljudi koji u sebi imaju urođen Absolutov kreativni gen i vjeruju kako budućnost nije uklesana u kamenu — Woodkid, dizajner, ilustrator, redatelj i glazbenik iz Francuske; Aaron Kobin, digitalni umjetnik iz Amerike; Yiqing Yin, mlada modna dizajnerica iz Francuske te Rafael Grampá, crtač stripova iz Brazila. Na lokalnoj razini, projektu će se priključivati domaći umjetnici koji će također dati svoj osobni dodir projektu.

Juraj Zigman poznat je po svojem izvanrednom dizajnerskom umijeću i vrhunskom showu kojim svake sezone oduševljava posjetitelje Schwarzkopf Cro A Portera. Niti ove sezone neće biti drugačije jer je svoju kreativnost povezao u zajednički globalni projekt s brandom Absolut te nam pripremaju spektakularni show na pisti Schwarzkopf Cro A Portera.

Zigman2_Absolut_TransformToday_WEBAbsolut je pokrenuo globalni projekt ‘Transform today’ koji ujedinjuje njihovu već poznatu filozofiju povezivanja sa suvremenom umjetnošću, a istovremeno nudi nove kreativne interpretacije i poglede na nju. S obzirom da umjetnost i kreativnost oduvijek predstavljaju samu bit branda ABSOLUT, suradnja s velikim kreativcem Zigmanom idealan je spoj. Zigman je odabran kao predstavnik Hrvatske u ovom globalnom projektu prema konceptu kojim je izrazio svoje viđenje Absolut ‘Transform today’ kampanje  i svoje osobne transformacije. Absolut i Zigman pripremaju do sad još neviđenu modnu priču u Hrvatskoj kojom će pomaknuti granice mode na novu razinu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Ovoga proljeća naše druženje započeli smo u Zoološkom vrtu grada Zagreba, a nastavljamo ovaj vikend 14. i 15.5.2022. u Avenue Mallu!

Zanimljivosti

Stilist koji uspješan na domaćoj sceni preko 20 godina, Marko Grubnić, gostovao je u podcastu nemoj me.

Fashion report

Zagrebačka Škola za modu i dizajn proslavila je 3. svibnja 2022. Dan škole i 30 godina dizajna u svom školskom vrtu te predstavila radove...

Fashion report

U fokusu nove kolekcije brenda PETAR Lidije Skočibušić su, kao i u dosadašnjima, bazične forme, boje i sama funkcionalnost odjevnog predmeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.