Znate li što su to Twin flame duše?

“Blizanačke duše” nije pojam koji često susrećemo, ali ako vjerujemo da smo svi mi duše na ovozemaljskom putovanju, onda ovo itekako ima smisla.

Možemo ovo gledati kroz duhovnost ili kroz znanost, sve se u konačni svodi na isto. Evo kako naša Jane Kramar, psihoterapeutica i tjelesno orijentirana terapeutica gleda na to kakve partnere u životu biramo i zašto je to tako.

“Zapis i uvjerenja koja usvajamo u najranijem djetinjstvu u odnosu s primarnim skrbnicima, nesvjesno prenosimo u odnose u koje stupamo kao odrasle osobe. Ta “nevidljiva” suptilna sila koja nas vodi kroz život, nesvjesno tražeći sve ono što nismo imali priliku ostvariti u ranom periodu. Kroz odnose tražimo na nesvjesnoj razini ispunjenje naših čežnji”, objašnjava nam Jane.

 

 

Vratimo se na blizanačke duše ili Twin flame duše koje su jedno u vječnosti. Kako kažu jedna duša u dva tijela oduvijek i zauvijek. Često kad “odradimo” otpuštanje obrazaca koje usvajamo u djetinjstvu i postanemo svjesni partneri, roditelji, prijatelji, tek tada u životu nailazimo na srodne duše, no blizanačka duša je samo jedna. Kada je sretnete osjetit ćete duboku povezanost, magnetsku privlačnost i osjećaj nevjerojatne bliskosti. Nakon stupanja u kontakt ove dvije duše osjećaju čistu ljubav jedna prema drugoj, ljubav koja nadilazi svaki pojam koji ste do tada imali o ljubavi. Jednostavno ćete osjetiti da ta osoba ima važnu i posebnu ulogu u vašem životu. U trenutku kad se spojite osjećate bezuvjetnu ljubav koja otvara vaša srca da beskrajno volite, ali budi i vaše najveće strahove, nesigurnosti i sve disfunkcionalne obrasce i uvjerenja koje ste usvajali tijekom života.

Zadatak je prepuštanje putovanju osobnog rasta i razvoja, jer naša druga polovica je ogledalo koja nam zrcali i onu ljepotu, ali i našu tamniju, mračniju stranu.
Cilj putovanja je potpuno iscjeljenje koje nas vodi u potpuno sjedinjenje s našom drugom polovicom.

Ova zanimljiva tema bit će tema naše interaktivne Body Empathy radionice u četvrtak u 19h.

Pridružite se Ani Kuhanec, Jane Kramar i Ireni Škoro Perković te otkrijte kako pronalazimo naše partnere, što možemo naučiti iz naših obrazaca i kako prepoznati “onog pravog”.

Body Empathy radionice nastale su tijekom “lock down-a” te su još uvijek besplatne kao podrška situaciji u kojoj se danas ljudi nalaze.

Prijaviti na radionicu se možete putem obrasca na linku.

Ako još niste, zapratite ih na Emotion Studio Facebooku, Instagramu I YouTube-u.