Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Zvijezde s tragičnom prošlosti

Neki poznati su imali trnovit put do zvijezda…

Iako svakodnevno čitamo o njihovim životima, nisu niti oni oduvijek bili takvi. Tako su neke od zvijezda imale daleko teže djetinjstvo od nas mnogih, no na kraju ih je upravo to potaknulo da svu svoju energiju usmjere ka uspjehu. Donosimo vam neka od danas etablirani lica iz svijet poznatih koja u najmanju ruku imaju tragičnu prošlost.

Leighton Meester

Poznata ‘tračerica’ imala je težak život od samog rođenja. Naime, nakon što je ugledala svjetlo dana njezina je majka odvedena u zatvor ne bi li odslužila 16-mjesečnu zatvorsku kaznu zbog preprodaje marihuane.

Charlize Theron

Ovu Južnoafričku ljepoticu život nije mazio. Otac Oscarom nagrađivane glumice bio je alkoholičar i često je zlostavljao. Prilikom jedne od obiteljskih svađa otac je nasrnuo na Charlize i njezinu majku, a u činu samoobrane njezina ga je majka ubila pred očima 15-godišnje Theron.

Premiere Of Universal Pictures And MRC's "A Million Ways To Die In The West" - Red Carpet

Oprah Winfrey

Danas jedna od najpoznatijih televizijskih voditeljica dijete je rastavljenih roditelja koji su je dobili u teenagerskoj dobi. Nakon što se preselila u Wisconsin postala je žrtva nasilnih rođaka čije je napastovanje ostavilo duboke posljedice na malenu Oprah. Istraumatizirana se okrenula drogi, alkoholu i seksu, a u dobi od 14 godina rodila je sina koji je ubrzo preminuo. Okrenuvši novu stranicu u životu Oprah je počela raditi na lokalnoj TV postaji, a sve ostalo je povijest.

Kevin Spacey

Tragičnu priču poznatog glumca ispričao je njegov brat koji je izjavio kako je njihov otac bio seksualni manijak i često se oblačio kopirajući Hitlera. Osim toga bio je i član Američke nacističke stranke. Glumac Anthony Rapp prošle je godine optužio Spaceyja za zlostavljanje koje se navodno dogodilo u trenutku kad je Kevin imao 26, a Anthony samo 14 godina. Spacey je odlučio otvoreno živjeti kao gay muškarac i potražiti psihološku pomoć.

86th Annual Academy Awards - Red Carpet

Demi Moore

Odrasla samo s majkom koja je patila od bipolarnog poremećaja, ali se često i odavala piću Demi nije imala jednostavan put do zvijezda. Njezin poočim bio je radoholičar i skrbio za obitelj zbog čega su se selili čak 15 puta, a 1980. godine počinio je samoubojstvo. Moore je izbačena iz škole, a život joj je krenuo nabolje kada je dobila ulogu u seriji General Hospital.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Suncokreti na oblacima

Kako sebi dozvoliti da drugi ispiru usta tvojim životom, a sve je bilo tako sjajno i savršeno?

Duh i tijelo

10 važnih stvari koje često ne cijenimo dovoljno.

Drama Queen

S nekima bih nešto i odradila, a s nekima ne bih.

Duh i tijelo

U Hrvatskoj 17,8% žena u dobi od 65 -74 godine izloženo nasilju, dakle prema zadnjem popisu nasilju je izloženo  44.500 žena.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.