Medena njega kože za zimu

Nakon 25 godina postojanja jednog od najprodavanijih NUXE proizvoda, Iznimno hranjivog i obnavljajućeg medenog balzama za usne, Laboratorij NUXE razvio je novu, još savršeniju formulu, ovog kultnog proizvoda.

Nuxe Medeni balzam za usne – jedan proizvod za cijelu obitelj

Njegova je formula obogaćena čuvenim prirodnim blagom, propolisom. Zahvaljujući propolisu, poznatom po hranjivim, umirujućim i obnavljajućim svojstvima, ovaj je balzam sada još jače oružje u borbi protiv suhih i ispucanih usana.

Uz ljekoviti propolis, nova formula ovog malog čuda za zaštitu i obnavljanje usana, pojačana je i s čak 25% više shea maslaca koji njeguje kožu čineći je mekšom. Dragocjena biljna ulja čileanske ruže, slatkog badema te uljni ekstrakt nevena, hrane, omekšavaju i regeneriraju ispucale usne, a med cvijeta bagrema umiruje i štiti hidrolipidni sloj kože.

Vitamin E djeluje aktioksidativno, protiv prijevremenog starenja kože, dok ekstrakt grejpa pruža osjećaj nevjerojatne ugode prilikom korištenja.

Djelotvornost ovog balzama dokazana je čak i u najhladnijim uvjetima u Kanadi, a o njegovom uspjehu govori i činjenica da se svake minute diljem svijeta proda po jedan primjerak!

Cijena Rêve de Miel® Iznimno hranjiv i obnavljajući medeni balzam za usne, 15 g  87,40 kn.

Zanimljivosti o medenim sastojcima

PROPOLIS pčele koriste kako bi obljepljivale svako strano tijelo koje se nađe u košnici, a da bi se štitile od neprijatnih mirisa i bakterija.

PROPOLIS  ima antibakteriološko, antivirusno, biostimulativno i lokalno – anestetičko djelovanje.

Pčelinji vosak (Cera alba) predstavlja 100% prirodni proizvod, koji proizvode mlade pčele u obliku tekućeg voska koji se u dodiru sa zrakom učvršćuje i formira školjkaste ljuske. Vosak stvaraju pčele nazvane Apis mellifera, koja su porijeklom iz Europe.

Pčelinji vosak  se koristi i za žvakanje u kombinaciji s medom, te pomaže pri upalama usne šupljine, oboljelog jednjaka i želuca, za čišćenje nosa i grla, za liječenje desni, astme, groznice.

Med sadrži preko 200 raznih sastojaka potrebnih za život ćelija ljudskog organizma. Za 1 kg meda pčela posjeti 5,6 milijuna cvjetova i pređe put od 40 000 km.

Med – najstariji nalazi meda datiraju prije više od 3000 godina – u Tutankamonovoj grobnici pronađena je teglica meda koji je bio – jestiv. Naime med je sam sebi konzervans, zbog svojih antibakterijskih karakteristika. 

Med je izuzetno bogat polifenolima i flavonoidima, spojevima koji su zapravo snažni antioksidansi. Oni štite stanice kože od oksidativnog stresa, glavnog uzročnika starenja kože. Med ima posebno dobro zaštitno djelovanje na kolagenska i elastinska vlakna, koja su iznimno  izložena djelovanju slobodnih radikala, čime se povećava čvrstoća i elastičnost kože. Zahvaljujući svom antioksidativnom djelovanju, med sprječava mnoga oštećenja stanica i njihovih dijelova, zbog čega koža zapravo ubrzano stari. Stoga je vrlo poželjan sastojak anti-age proizvoda i može znatno smanjiti pojavu dubokih bora.

Nuxe Medeni balzam za usne čeka jednu od vas.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #ljepota
  2. Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil 
  3. Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu, postavke na javno
  4. Tagirajte frendice
  5. Općenito, podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 11. siječnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Anka Erceg.