Ekskluzivno u Muller parfumerijama novi look “Blogger Style”

Ekskluzivno u Muller parfumerijama u Hrvatskoj možete pronaći novi look “Blogger Style” kojeg je lansirao poznati brand Misslyn , a novi look svim ljubiteljicama make upa nudi sve ono što im je potrebno za savršen ljetni look.

Misslyn 2.

Prekrasna paleta sjenila za trendi look nudi odličnu kombinaciju boja koja će Vam odlično pristajati u ove tople ljetne dane, a “must have ” proizvod nesumnjivo će biti limitirani “SHAPING QUEEN BLUSH & HIGHLIGHT STICK” koji Vam u jednom proizvodu nudi odlično kremasto rumenilo i posvjetljivač u stiku koji će biti odličan kao varijanta “to go”u torbici kad god trebate osvježiti svoj ljetni look.

Misslyn 3.

STOBING QUEEN GLOW PALLETTE je idealan proizvod za žene koje trebaju “fresh look” s prirodnim sjajem, a upravo im paleta u kojoj se nalazi i bronzer pruža sve ono što je potrebno za savršen ljetni look.

neimenovanoMisslyn 5.

Svi proizvodi Misslyn looka su dermatološki ispitani i preporučuju se i ženama s osjetljivom kožom, a u novoj kolekciji mogu se pronaći i odlične nove boje lakova za nokte.

Jedna čiteteljica će ih i isprobati! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #BloggerStyle

Prijave primamo do 9. lipnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Suzana Kožul