Gigi Hadid u fantastičnoj formi u Reebok City Series Seoul komadima

U malom studiju u New Yorku, planetarno popularni model Gigi Hadid uvijek je fokusirana na ono što radi. Okružena svijetlima reflektora i mnoštvom ljudi u studiju, Gigi je uvijek spremna nabaciti pokoju šalu.Uz osobnog trenera, Roba Piela, zauzela je položaj na prostirci i započela sa zahtjevnim setom trbušnjaka.

Kao zvijezda kampanje Rise Beyond – nastavak Reebok #PerfectNever pokreta, Gigi Hadid u seriji video intervjua pokazuje zavidnu snagu i govori o snažnim ženama u kojima nalazi inspiraciju i uzor.

“Uživam pisati poruke ženama u kojima izražavam svoje divljenje jer me nadahnjuju.“

U videu je podijelila najdraže savjete koje je od njih dobila kako bi osnažila i motivirala žene s kojima se svakodnevno susreće. Među njima je i njena majka koja joj je usadila snažna načela po kojima danas živi.

GEO PRINT CROP

„Ako se ne trudiš biti najljubaznija ili najvrjednija osoba, uvijek će postojati netko tko je ljubazniji, ljepši i vrjedniji od tebe.“

Suočena sa svakodnevnim izazovima, njezina snaga i samopouzdanje upravo su osobitosti koje ju tjeraju da ih svakodnevno savlada i da postane još boljom verzijom sebe.

„Nastojim biti što iskrenija prema samoj sebi.“

U trenucima velikih kušnji Gigi je najviše motivirana, dok je očekivanja i ograničenja drugih mogu oslabiti. Naučila je izdići se iznad ideje o savršenstvu te je prihvatila sebe onakvu kakva doista jest. Kako bi se najbolje nosila s pritiscima, teretom posla i svojim planetarnim statusom, Hadid kaže da se u svoje slobodno vrijeme fokusira na vlastite strasti jer tako uspijeva ostati na zemlji i biti apsolutno svoja.

FAVORITE BOMBER JACKET

Svojom snagom i pozitivnošću Gigi potiče i motivira žene kako bi i one na isti način zasjale vlastitom pozitivnošću i samopouzdanjem. Kada ju je Rob upitao koja je njezina poruka ohrabrenja drugim ženama, Hadid izjavljuje rečenicu s kojom se svi možemo poistovjetiti:

„Ništa nije tako lako koliko izgleda, to vrijedi za svakoga.“

Privodeći svoj trening kraju, upitana koji joj je najdraži Girl Power slogan, Gigi zadihano izjavljuje:

„To bi bile dvije riječi, Perfect Never!”

Za vrijeme treninga Gigi nosi City Series Seoul edition, dio kolekcije posvećen koreanskoj K-pop kulturi u kojoj se izmjenjuju čvrst i ženstven pristup fitnesu i stilu. Geometric Print Crop top karakteriziraju visok izrez oko vrata, dok posebna Speedwick tkanina osigurava ugodnu rashlađenost tijekom vježbanja. Materijal Linear High – Rise tajica tretiran je kako bi kontrolirao vlagu i pomogao da ugodno doplešemo do kraja treninga. Svi komadi iz City Series Seoul savršeni su za studio i yoga treninge te casual i urbane kombinacije.

Reebok Women – City Series Seoul komadi dostupni su u Reebok FitHub storeu, Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebok partnera: Top Sport, Avenue Mall i Intersport, Arena Centar.

page

Za vas smo pripremili tajice za trening

  • Broj S
  • Poliester/spandex i kroj uz tijelo.
  • Speedwick tehnologija za odvođenje znoja.
  • Antimikrobni ušitak pomaže spriječiti neugodne mirise.
  • Široka pasica s umetkom protiv abrazije odostraga za bezbrižno vježbanje
  • Plosnati šavovi za potpunu udobnost.
  • Uski porub oko gležnja koji se ne pomiče tijekom kretanja.
  • Diskretno brendiranje na pasici odostraga omogućava vam nošenje i u sportskoj dvorani i na ulici.
  • Uzorak Photo Fold.

 

Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #reebok

Prijave primamo do 7. studenog, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Lana Guguć.