Iskoristi ljeto i regeneriraj se uz jedan sastojak

Ljeto samo po sebi poziva na opuštanje – potpunu mentalnu i fizičku regeneraciju. Stoga uživajte u ljetu punim plućima, priuštite si  prekomjernu dozu uživanja, ali se i dobro pripremite kako pri tome ne bi „pregorjeli“.

Sunce i ljetni predah su korisni – doprinose boljem raspoloženju!

Sunčeve zrake doprinose našem općem mentalnom i fizičkom blagostanju, pridonose stvaranju vitamina D.  No, boravak na suncu, kupanje u moru, duge večernje šetnje, putovanja  i ostale aktivnosti trenutno gode organizmu, ali ljetni predah učestalo sa sobom donosi i neke neželjene situacije.

Vaše tijelo govori

Isušena koža i kosa, opekotine od sunca, probavni problemi, iscrpljenost organizma i pad imuniteta samo su neki od simptoma koji se dešavaju ako olako shvatimo da ljeti trebamo uživati, bez da se prije toga, i putem, ne pripremimo na opasnosti koje vrebaju iza ugla.

Jer koža ima svoju priču

Pretpostavljamo da ste se već rutinirali u adekvatnoj zaštiti od sunčevih UV zraka, no ne zaboravite da one djeluju kao aktivni  okidač na slobodne radikale, te uzrokuju fotooksidativni stres. Rješenje potražite u antioksidansima prirodnog podrijetla. Djeluju na slobodne radikale i imaju dokazano mjerljiv fotoprotektivni utjecaj na tjelesne stanice. Utjecaj antioksidansa još je značajniji ako djeluju sinergijski s ostalim elementima podrijetlom iz prirodnog izvora. List mlade zelene pšenice je kvalitetan izvor  antioksidansa i ostalih fitonutrijenata koji doprinose boljem stanju kože. Nisu ga bez razloga  od davnina prozvali eliksirom mladosti.

Glas probavnog sistema

Svaka peta osoba pati od probavnih problema usko povezanih s putovanjima. Promjena destinacije, dugosatno sjedalačko putovanje, umanjen unos tekućine, stres, neki su od okidača na poremećaje u radu probave: zatvor, grčevi, mučnine, proljev….  Napitak od mlade zelene pšenice potaknut će i izregulirati vaš probavni sistem. Uvedite ga svakodnevno u konzumaciju i osjetite razliku.

Imunitet na najjače

Ljetne okolnosti obično  vezujemo uz dobar osjećaj, ali  nerijetko se upravo tada osjećate iscrpljeno, malaksalo. Zaskočite taj osjećaj konzumirajući visoko nutritivne namirnice, smoothie, voće, povrće te dodatno obogatite prehranu superhranom  kao što je mlada zelena pšenica. Krcata vitaminima, mineralima, enzimima, aminokiselinama i klorofilom trenutno će podići vašu energiju i raspoloženje, osnažiti organizam, a i pripremiti ga za nadolazeći jesenski ritam.

Voda je izvor života

I ne zaboravite na unos tekućine jer je upravo ljeti  najviše gubimo, a dehidracija vodi ka iscrpljenosti, glavoboljama, mučninama, neotpornosti organizma na bolesti, isušenoj koži, kosi, noktima…… Najmanje 2 litre vode dnevno održat će balans u vašim tjelesnim stanicama, a funkcionalni napitak s  mladom zelenom pšenicom nadoknadit  će i putem izgubljene vitamine, minerale, enzime, aminokiseline, elektrolite.

Regenerirajte se na ljeto uz Liquid Sun mladu zelenu pšenicu s hrvatskih polja. Organski uzgojen i ručno bran mladi list obrađuje se po metodologiji sirove hrane kako bi se maksimalno očuvale sadržane nutricije. Bez aditiva. 100% prirodno. Vegan. Organic. Gluten free.

www.liquidsun.com.hr

https://www.facebook.com/greenandmore.hr/?ref=bookmarks