Kako poljubiti Djeda Božićnjaka?

Prosinac nas mami na izlaske, na nošenje trendy modnih kombinacija, na poseban make up! Upravo za kraj 2017-te i početak najluđeg dijela godine Revlon predstavlja neodoljiv beauty novitet Ultra HD gel Lipcolor ruž za usne kojeg karakterizira  prekrasna kremasta  struktura i neodoljiv sjaj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U to su se uvjerile i brojne Zagrepčanke koje su ovog vikenda isprobale ovaj proizvod u sklopu Premium shopping day-a u Westgateu i započele  sezonu ljubljenja s Djedom Božićnjakom! Komentari? Predobar proizvod koji svojom ambalažom stane u svaku torbicu, a teksturom podržava look cijelog dana. I usne čini punim i izražajnim nakon što su ga na usne nanijele šminkerice Maja Kovač i Morena Di Carlo!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Revlon Ultra HD Gel Lipcolor ™ formulaciju karakterizira poseban pigment koji omogućava sve što volite  na ružu- svilenkasti sjaj, neodoljivi pigmenti trendy boja i ono što je najvažnije sastav. Ovaj ruž sadrži  hijaluronsku kiselinu koja pojačava prirodnu ljepotu usana.  Nanosi lako, a bojama se prilagođava trendovima. Kako i ne bi kad dolazi u čak 15 nijansi od nude do izražajne crvene!