Kako zdravo uživati u suncu?

Kako bi pružili učinkovitu zaštitu od sunca prilagođenu i najosjetljivijoj koži, Dermatološki laboratoriji Avène reformulirali su proizvode za zaštitu lica s faktorom SPF50+, unutar „narančaste“ linije.

U dobro poznatu formulu Sunsitive®sustava zaštite kojeg čine samo četiri kemijska filtra i pre-tokoferil, dodan je još jedan antioksidans THIALIDIN koji je prekursor aminokiseline. Sinergističkim djelovanjem oba antioksidansa pruža se potpuna zaštita protiv ranog i kasnog oksidativnog stresa. Nova „nude skin feel“ tekstura ne ostavlja bijele tragove i udobna je tako da ju ne osjećate na koži, a nova generacija silikata u formuli omogućuje bržu apsorpciju znoja i sebuma.

  • Eau Thermale Avène (tonirana) krema SPF 50+: 154,66 kuna
  • Eau Thermale Avène (tonirani) fluid SPF 50+: 149,99 kuna

Novo: Eau Thermale Avène Ulje za zaštitu od sunca

Kako je s godinama kod ljudi porasla svijest o važnosti korištenja proizvoda za zaštitu od sunca, tako su s vremenom porasli i zahtjevi prema tim proizvodima. Odličan primjer proizvoda za zaštitu od sunca koji pruža jedinstveno iskustvo za sva osjetila je Ulje za zaštitu od sunca SPF 30+. Ovaj jedinstveni proizvod ne ostavlja bijeli trag i ne lijepi se, a kožu čini baršunastom, mekom i podatnom te je nježnog mirisa. Kombinacija fotoprotektivnih filtera Sunsitive® pružit će vrlo visoku UVA/UVB zaštitu za osjetljivu kožu Vašeg tijela, dok Avène termalna izvorska voda umiruje i djeluje antiiritirajuće ostavljajući trenutni osjećaj ugode na koži.

  • Eau Thermale Avène Ulje za zaštitu od sunca SPF 30+ (200 ml sprej): 300 kn

Zaštita kože koja poštuje ocean: ekološki pristup

Ekološki prihvatljivi pristup povelje Skin protect, Ocean respect dao je snažan pečat Eau Thermale Avène liniji za zaštitu od sunca. Proizvodi predstavljeni 2018. godine u potpunosti su u skladu s tom poveljom što znači sljedeće:

  • Broj i koncentracija filtera svedeni su na minimum
  • Nema filtera koji su topljivi u vodi
  • Formule su bio-razgradive
  • Ne sadrže silikone

Projekt Skin protect, Ocean respect iniciran je prije 5 godina, a pomogao je razviti proizvode za zaštitu od sunca koji su ekološki prihvatljivi te je zahvaljujući pomno biranim sastojcima smanjen utjecaj na morski ekosustav.

Prihvaćanjem ove inicijative dermokozmetički brend Eau Thermale Avène obvezao se na ostvarenje dva važna cilja: korištenje vlastite ekspertize za pružanje optimalne zaštite od sunca za osjetljivu kožu koja će pritom imati minimalan utjecaj na morski život.

I jednu od vas čeka poklončić iz Avèna. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #avene
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 1. lipanja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Valentina Višić