Mamac za ljubitelje krimića

Andres de la Motte među najboljim je piscima kriminalističkih romana u Švedskoj, izvan svih klišeja. Savršeno se snalazi u jezično zahtjevnom noir stilu te balansira na granici virtualnog i stvarnog.

Sadržaj:

Henrik ‘HP’ Pettersson je u bijegu. Prošlo je četrnaest mjeseci otkad je, pomoću mobitela, bio uvučen u Igru alternativne stvarnosti koja ga je umalo došla glave. Iako sada ima sve što želi – slobodu, novac i nikakve odgovornosti, još uvijek nije zadovoljan. Muče ga nesanica i paranoja. Osim toga, nedostaje mu adrenalin koji mu je davala Igra. Ponekad gotovo pa želi da ga pronađe Voditelj Igre. Kada u luksuznom hotelu u Dubaiju upozna lijepu i bogatu poslovnu ženu, uzbuđenje je napokon na vidiku. Međutim, ispod Annine hladne površine krije se nešto krajnje uznemirujuće. A i nešto je neobično u vezi s njezinim mobitelom…

knjiga tekst2Rebecci Normén život bi trebao biti lakši, s obzirom na to da je prošlost više ne proganja. Promovirana je u zapovjednicu elitnog zaštitarskog tima i započinje zajednički život s dečkom… No sve se mijenja kada na policijskom web-forum naiđe na anonimne negativno nastrojene natpise, koji su očito o njoj. Kako progonitelji sve više pritišću HP-a i Rebeccu u kut, otvaraju se i neka nova pitanja. Što je stvarno? Kome možeš vjerovati? I kako se zaštititi od prijetnje čije je postojanje nemoguće dokazati?Roman Mamac drugi je dio trilogije I. A. S. (Igra Alternativne Stvarnosti).

OSVOJITE KNJIGU

Znanje vam poklanja roman Mamac.

Ako želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom MAMAC te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove glavni lik romana Mamac?

Vaše prijave primamo do 03. rujna 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Suzana Starčević. Čestitamo!