Mixa lansirala Pro tolerance liniju za intenzivnu njegu i osjetljive kože sklone reakcijama

Dugi niz godina Mixa stručnjaci su usredotočeni na rješavanje problema osjetljive kože i razvoju potpuno nove generacije proizvoda namijenjenih za njihovu njegu. Vrlo česta pojava s kojom se susreću muškarci i žene diljem svijeta je koža sklona reakcijama.

Neke kože su toliko osjetljive da je za njih izuzetno teško naći adekvatnu njegu. Problem reakcija postaje još veći u osjetljivim područjima oko očiju. Taj tip kože se naziva netoleratna koža.

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti prvu Mixa liniju hidratantnih krema Pro-Tolerance, koja pruža intenzivnu hidratantnu njegu čak i osjetljivoj koži sklonoj reakcijama.

Mixa Pro-Tolerance proizvodi su formulirani da hidratiziraju, umiruju i smanjuju reakcije kože. Njihova formula obogaćena je Omega-PP kompleksom te  ima ulogu smanjiti reaktivnost kože.

Liniju Pro-Tolerance njege odobrili su dermatoalergolozi neovisne udruge ECARF (Europski Centar za Istraživanje Alergija). Neovisna udruga ECARF informira ljude koji su alergični i pomaže im da smanje rizične situacije. ECARF je dodijelio certifikat kvalitete liniji Pro-Tolerance koja potvrđuje nastojanje za umirivanjem kože sklonoj reakciji kao i umanjivanju utjecaja alergena čak i kod osjetljive kože.

page

Hidratantna krema Pro-Tolerance dolazi u dvije teksture, bogatoj i laganoj.

Informativna cijena za obje kreme iznosi 59,90 kn.

I vas čeka jedna kremica! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mixa

Prijave primamo do 16. kolovoza, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Josipa Bogdanović!