Mučnina više nije problem!

person-731165_960_720

Vožnja automobilom, autobusom ili avionom često izaziva simptome vrtoglavice, slabosti, hladnog znoja, bljedila, glavobolje, mučnine i povraćanja. Od takozvane „bolesti putovanja“ boluju djeca, ali i milijuni drugih ljudi. Bolest kretanja, morska bolest ili kinetoza sasvim je prirodna reakcija našeg organizma na pokret na koji pojedini sustavi našeg tijela različito reagiraju. Svojevrsni je to „kratki spoji” do kojega dolazi u mozgu kako kaže njemački liječnik, dr. Tomas Jelinek.

Kako u gužvama i kolonama spriječiti mučninu, a samim tim i nervozu zna i Zona Vital. Istraživanja su ustvrdila da je đumbir djelotvoran prirodni sastojak protiv mučnine na putovanjima, protiv takozvane morske bolesti, jutarnje mučnine, ali i obične  mučnine. No, kako to uvijek biva, djeci sigurno nije najsimpatičniji. U proizvodu GINGER + B6 vitamin tablete za žvakanje su suhi ekstrakt korijena đumbira povezali s vitaminom B6 koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te regulaciji hormonske aktivnosti.

Ginger+B6kapi

S vremenom ćete otkriti što je najjači okidač za mučninu i povraćanje te koje metode pomažu vama i članovima vaše obitelji. Nažalost, odrastanjem mučnina kod nekih ljudi ne nestaje, pa je dobro od malih nogu naučiti kakve trikove kako bismo umanjili mučenje koje putovanje predstavlja.

Nemojte dozvoliti da vam bilo što pokvari radost putovanja, sretan vam put uz GINGER + B6 Zone Vital!

GINGER + B6 Zone Vital stiže na adrese 2 čitateljice. Što trebate?

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #parizsusjedstva
  2. Podijelite objavu na Facebooku i podijelite vijest s prijateljima.
  3. Možete lajkati naš Facebook ako već niste.

Prijave primamo do 15. siječnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!