Nove ideje za vječnu eleganciju stižu iz modnog ateljea Jelene Bošnjak

Trendovi dolaze i prolaze no klasika je vječna, zaključak je koji se nameće pogledom na dvije nove kreacije iz ruku mlade, no već renomirane modne dizajnerice Jelene Bošnjak, koja je prve dane 2018. odlučila posvetiti večernjim haljinama.

IMG_6106 IMG_6126

Crna haljina s jednim rukavom i visokim prorezom do bedra te tamnocrvena haljina bez naramenica, koja je elegantnim dekolteom nadomjestila nešto skromniji prorez, neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Oba su modela, poručuje dizajnerica, namijenjena samouvjerenim i modno osviještenim ženama.

IMG_5907 IMG_5954

„Ženstvene linije oduvijek su bile moje osnovne smjernice te se nadam da će i ove haljine pronaći put do zadovoljnih klijentica. Od odabira boja koje odlično pristaju svim ženama u svakoj prilici, baršuna koji pruža jednostavnu eleganciju te prelijepog nakita moje sugrađanke Sande Kardum, pazili smo na svaku pojedinost i nadam se da je konačni rezultat ispunio očekivanja“ – poručuje dizajnerica.

Kampanju za nove modele u povijesnom okruženju Splita snimio je mladi splitski fotograf Ivan Gudić. Haljine su dostupne u Ruđera Boškovića 13, Kaštela 3.

U haljinama je zasjala bivša Miss Universe Dalmacije Antea Valenta.