Nuxe vodice za tijelo oživljavaju najljepše emocije

Ono što volimo u mirisu, zapravo nije sam miris, nego njegova povezanost s našim iskustvima. A naša su najljepša iskustva najčešće povezana s najljepšim dijelom godine – ljetom. I baš zato volimo mirisati na mješavinu mora, pijeska i krema za sunčanje jer nas taj miris podsjeća na duge sunčane dane na plaži, tople senzualne noći, slobodu, neobuzdanost, užitak, strast i uzbuđenje.

Duh ljeta ulovljen u Slasnu mirisnu vodicu

”Ova mirisna vodica više je od mirisa, ona je prekrasno sunce koje sjaji na tvojoj koži.” – Aliza Jabès, CEO i osnivačica NUXE Grupe

Mirisno iskustvo nadahnuto NUXE SUN linijom pretočeno je u bočicu čistog užitka koji doslovno izaziva ovisnost.

S formulom koja nije fotosensitivna i može se koristiti i na suncu, te blistavim tonovima slatkih naranči i petitgraina (lista gorke naranče) apsolutno je neodoljiva. Meki tonovi kokosa i egzotičnih cvjetova Tiare, okruženi senzualnim notama vanilije i mošusa, bude najljepše emcije ljeta i vode nas u daleke tropske krajeve.

Svojim očaravajućim notama, ova mirisna vodica popravlja raspoloženje u svako godišnje doba, a neodoljiv osjećaj ljeta traje zauvijek.

 Bočica koja simbolizira zalazak sunca

 Dok mirisne note Slasne mirisne vodice podsjećaju na prekrasan ljetni dan, slavna je bočica podsjetnik na najljepše zalaske sunca.

Tople nijanse razlijevaju se po njezinoj bočici od duboke amber narančaste do zlatnožute boje, završavajući zrakom laguna plave i time simbolizirajući trenutak kada sunce uranja u kristalno čiste vode Mediterana. Dinamična i profinjenog minimalističkog dizajna, ova staklena bočica na pumpicu trenutno pruža užitak ‘kupanja u suncu’.

Cijena, 100 ml: 223 kn

Nuxe Body opuštajuća mirisna vodica

Mirisna senzacija, u bočici koja vas osvježava i pruža nježan miris čistoće

”Kad smo lansirali NUXE Body liniju, naša je vizija bila stvoriti proizvode za njegu tijela koja će omogućiti ženama jednostavne tehnike nanošenja, visoku učinkovitost, sanjive teksture i očaravajuće mirise.” – Aliza Jabès, CEO i osnivačica Nuxe grupe

Suptilna harmonija osvježavajućih nota kokosovog sorbeta, stopljena s cvjetnim buketom bijelih cvjetova naranče i badema, uz otkriće senzualnih dodira mošusa i divlje vanilije, pruža iznimno svježu senzaciju proljetnog jutra i opuštanja, podsjećajući na bezbrižne trenutke djetinjstva.

Njezina privlačnost leži u pažljivo uravnoteženoj jednostavnosti i suptilnom efektu, predstavljajući novi pristup u prirodnim mirisnim ritualima.

Prekrasna izvana jednako kao i iznutra, ona podsjeća na „hladan tuš“ koji vas osvježava i daje miris čistoće ili upravo opranog rublja. Sjajna staklena bočica (100 ml) omogućava nanošenje i užitak u Opuštajućoj mirisnoj vodici u svako vrijeme i  na svakom mjestu, za senzualan završni dodir.

Cijena, 100 ml: 216 kn

Mirisne vodice vs. Parfemi

Posljednjih nekoliko godina mirisne vodice postaju nezaobilazan dio beauty torbice svake žene. Koja je tajna njihove popularnosti?

  • Uloga mirisnih vodica nije samo miris, već i osvježenje i hidratacija
  • Možemo ih nanijeti po čitavom tijelu
  • Lagane su i prozračne i daju miris svježine
  • Jeftinije su od parfema i jednostavnije za nošenje
  • Nisu fotosenzitivne te se mogu koristiti čak i na plaži i suncu.

Nuxe Body opuštajuća mirisna vodica čeka jednu od vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #volimnuxe
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 15. lipanja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Random.org bira, a dobitnice se trebaju javiti u naš inbox. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Vesna Ratković