Pablo Francisco u Zagrebu

Nedavno je u gradskoj kavani Johann Frank održan after work party pod geslom znakovitog naziva ”Ne plačite zbog politike, plačite zbog komedije!”, koji je poslužio kao savršena uvertira za nastup Pabla Francisca, jednog od najtalentiranijih komičara današnjice.

Svjetsku popularnost Pablo je stekao svojim genijalnim vokalnim imitacijama, od kojih je možda najpoznatija ona u kojoj, kao ulični prodavač tortilla, prepričava akcijski film s Arnoldom Schwarzeneggerom. Posjeduje očaravajuću sposobnost da se fizički transformira u široki spektar likova, stoga svi oni koji prvi puta uživo prisustvuju njegovom show-u, ostanu oduševljeni urnebesnim impresijama, domišljatim poskočicama i genijalnom humoru. Njegovi nevjerojatno zabavni nastupi i sveprisutnost na internetu, osvojili su više od 100 milijuna gledatelja na YouTube-u diljem svijeta, a uskoro će svi obožavatelji lika i djela legendarnog Pabla Francisca napokon moći doživjeti njegov nastup uživo.

Pablo u Zagreb dolazi 4. svibnja, gdje će Malu dvoranu Doma sportova ispuniti glasnim smijehom i pozitivnim raspoloženjem.

Dan kasnije, 5. svibnja, održat će dva uzastopna nastupa u Beogradu, u Dvorani Doma Sindikata, a 7. svibnja dolazi u Ljubljanu, u Malu dvoranu Tivoli.

Foto: Damir Žižić

Foto: Damir Žižić

Rezervirajte svoje karte na vrijeme i postanite dijelom događaja koji s pravom nosi titulu show godine! Kupnja ulaznica moguća je na svim prodajnim mjestima i web stranici Eventima.

Jednu sretnu čitateljicu čekaju 2 ulaznice. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #pablo

Prijave primamo do 25. travnja, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Petra Jolić