Poliklinika Poliderma: Laseri čine čuda u kozmetologiji

Tehnologija u svim životnim područjima napreduje iz dana u dan i rijetki su oni koji uspiju uhvatiti korak s napretkom. U potrazi za očuvanjem vječne mladosti i savršenstva ljudi su još od davnih vremena pribjegli raznim metodama i eksperimentima sa svojim izgledom. Tako je i ulaganje u ljepotu postalo dostupno svima, ali i moderno, a najvažnije je znati gdje potražiti savjet i kada otići na prvi pregled.

Poliklinika Poliderma započela je s radom prije petnaest godina, a osnivač joj je i utemeljitelj je dr. Dinko Kaliterna, spec. dermatovenerolog, pa bismo mogli slobodno tvrditi kako je ona pravo mjesto za vas. Danas je poliklinika Poliderma po broju objavljenih rezultata i priznanja, vodeća dermatološka poliklinika u ovom dijelu Europe.

U razgovoru s njima donosimo vam dva načina na koji korištenje novih, modernih tehnologija pomaže u kozmetologiji.

Face Smooth pomlađivanje: lasersko pomlađivanje kroz usta

Face Smooth pomlađivanje jedan je od najoriginalniji načina pomlađivanja lica laserom i to kroz usnu šupljinu. Koristi se Erbium laser koji izazivajući mikroskopska oštećenja ispod kože potiče rast novog kolagena, a time i regeneraciju kože. Pri tome dolazi do jakog efekta pomlađivanja uz zatezanje kože što oblikuje lice te indirektno smanjuje bore.

Savjetuje se osobama od 30. godine života koje žele zadržati prirodan izgled lica uz usporavanje starenja. Tretman ima i izrazito jak preventivan efekt, a najvažniji preduvjet za ovaj tretman jest postojana i očuvana napetost ili elastičnost kože.

Tretman se osobito savjetuje osobama koje nisu kandidati za tretman dermalnim punjačima ili ga ne žele.

Lasersko oblikovanje usana – najnoviji trend uz 100% prirodan izgled

Punije usnice oduvijek su simbol ženstvenosti, no jedino u slučaju kada one izgledaju prirodno i njegovano.

Usne neprirodne veličine i oblika odavno nisu u trendu, a nisu ni estetski privlačne. Primjenom lasera optičkom energijom potiče se razvoj novog kolagena. Proces razvoja novog kolagena traje i do 12 mjeseci, no  budući da se radi o prirodnom procesu, i sam rezultat je prirodan izgled punijih usana.

Više o ovim tretmanima požete pronaći na linku Poliderma.

Darujemo jednu čitateljicu ovim vrijednim laserskim tretmanima: tretman pomlađivanja usana i tretman pomlađivanja lica.

Pravila su jednostavna:

  • Zapratite naš Instagram profil i Instagram profil Poliklinike Poliderma.
  • Ispod fotografije objavljene na našem instagramu tagirajte prijateljice kojima bi se mogla svidjeti ideja pomlađivanja te dodajte #Poliderma

Prijave primamo do 15. listopada, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Dobitnica Martina Plazonic @martinaplazoni