Satovi koje će ovog ljeta svi muškarci htjeti imati

Ljeto je pred vratima, a mi znamo bez kojih muških satova ono ne prolazi (a teško da bez njih prođu i druga godišnja doba). Nautica satovi u svijetu, ali i u Hrvatskoj, više nisu trend nego dodatak koji svaki muškarac, imao on 18 ili 60 godina, mora imati na ruci. Pri tom je nebitno i radi li se o muškarcu kojem je klasika drugo ime, ili o onima nešto više avanturističkog duha.

Watch Centar i Satovi.com – Nautica Pier 25, 1.059,00 kn

Nautica satovi su američki satovi, prvi put predstavljeni 1994. godine, prepoznatljivog stila i inspirirani jedrenjem i morem. Oni su idealan spoj američkog klasičnog stila i tehničkih inovacija, tako da kod svakog od njih možete očekivati sofisticirani dizajn, ali i odlične performanse.

Watch Centar i Satovi.com – Nautica Forbell, 979,00 kn

Vjerujemo kako u ponudi Nautica satova svaki muškarac može pronaći za sebe onaj komad koji će najbolje odražavati njegov osobni stil, a mi vam donosimo par modela koji su nama zapeli za oko, a uz koje će plovidba kroz ovo ljeto biti još ugodnija.

Nautica satove  možete pronaći po pristupačnim cijenama u svim Watch Centar trgovinama, a ako vam trgovina nije usput, internetska trgovina satovi.com će vam osigurati brzu i besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu.

Watch Centar i Satovi.com – Nautica Westport, 1.479,00 kn