Što voli koja boja očiju?

tuš za oči

O, da! Vjerujemo u bajke. Upravo je to slogan poznatog branda Misslyn koji nas i ovog puta osvaja svojim novim lookom. Oni znaju napraviti make up look kojeg obožavaju mnoge žene.

Uskladite sebe i make up koji nosite. Kako koži paše određena nijansa pudera, tako i boja očiju ‘voli’ pojedina sjenila više od ostalih. Iako je to uvelike stvar ukusa, evo nekoliko savjeta za ljepši pogled.

Plave oči

Ako imate plave oči, tamnosive nijanse sjenila vas čine tajnovitima zato su prikladna za večernje izlaske i ‘lov’. Koraljne boje na plavim očima izgledaju efektno, posebice narančasta..

Zelene oči

Crvenkasta sjenila naglašavaju pogled zelenih očiju, iako su prikladne i ružičasta te ljubičasta boja. Stvorit će zanimljiv kontrast na vašim očima.

Smeđe oči

Smeđe oči ćete ‘razveseliti’ uz pomoć svih nijansi plavog sjenila. Ukoliko odaberete sjajno plavu, uz nju dobro ide tamnoplavi tuš i svijetloplavo sjenilo. Za prirodni look ipak odaberite sjenila smeđih nijansi, izgledat ćete jednostavno lijepo.

Crne oči

Crnim očima odgovaraju smeđe nijanse, a efektna je i bijela boja za koju napominjemo kako se super može kombinirati sa sivom.

page6

Palete boja sjenila od sivih do tamnih tonova su upravo ono što je trenutno u trendu. U svakom trenutku možete naglasiti svoj look od prirodnog do glamuroznog, a puna pigmentacija boje očima osigurava postojanost tijekom čitavog dana.

Svi proizvodi su dermatološki testirani, stoga ih mogu koristiti žene i s najosjetljivijim očima.

Sjenilo čeka na vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #vjerujemubajke

Prijave primamo do 30. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Daniela Smukov