Svi se vole sjećati lijepe haljine!

S pozivom na vjenčanje prva stvar koja svima prostruji kroz glavu je – što odjenuti?! Domaćini ponekad znaju zadati dress code, no bonton vjenčanja uvijek nalaže da odjeća bude posebnija jer svečanim odijevanjem iskazuje se poštovanje samom činu. I što onda odjenuti na vjenčanje?!

Izvrsna adresa gdje ćete odmah doznati što je u trendu kada je u pitanju svečano odijevanje je jedna od najpopularnijih trgovina raskošnih haljina Sherri Hill.

 

Ivana Trump u zagrebačkom Sherri Hillu

Znala je to i Ivana Trump, bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, koja se za svog nedavnog kratkog posjeta Zagrebu, zbog sudjelovanja kao članica žirija u izboru Miss Universe, odmah s aerodroma zaputila u zagrebački Sherri Hill te kupila prekrasnu haljinu.

Iako se u prvi mah žene često znaju opirati raskošnim haljinama, jednom kada isprobate haljinu Sherri Hill shvatite koliko je baš takav dizajn ono što vas instantno izdvaja iz običnog odijevanja i daje vam magični, diznijevski osjećaj princeze u krinolini u koji se, vjerujete nam, žene odmah zaljube. Pri tome, svaka Sherri Hill haljina pored atraktivnog dizajna je u stvari pametno konstruirana da iz ženskog tijela izvuče ono najljepše.

U ovim haljinama, zbog njihovog korzet kroja uz koji vam čak grudnjak nije potreban, držanje se odmah popravi, leđa zategnu, ruke i vrat izgledaju ženstvenije, hodate elegantnije.

 

Kao najljepši buket

Ovogodišnja proljetna kolekcija Sherri Hill izgleda kao najljepši buket koji ste ikada vidjeli! Cvjetovi divlje ruže suptilno su ušiveni na čipkane haljine u puderastim tonovima roza boje. U toj delikatnoj boji posebno je lijep sirena kroj haljine sa šlepom od tila na kojem se “zakačilo” nekoliko latica, dok su cvjetovi šarmantno raspoređeni da bi zavodljivo naglasili grudi i struk, a efekt koji se postiže ovim haljinama je izrazito trodimenzionalan i lepršav!

Ruže su definitivno bile najveća inspiracija nove kolekcije u kojoj su pored haljina i dvodijelni kompletići izrađeni od gustog satena na kojem su otisnuti uzorci ružinih pupoljaka.

Najraskošnije su ipak krinolina haljine s predimenzioniranim uzorkom ruža, koji apsolutno slavi ženstvenost, a ogromne crvene ruže tu su da izazovu wow efekt. Jer, zavodljivost je najvažniji element Sherri Hill kolekcije! Uz saten, til, čipku, šljokice i perlice, ta zavodljivost dodatno je naglašena krojevima koji maksimalno poštuju žensko tijelo.

Osim odabira zanimljivih materijala i boja, ove haljine imaju kroj koji je precizno rađen tako da sve stoji na mjestu, a izgleda delikatno. Dekolte izgleda raskošno, a struk lijepo i zategnuto – kao da ste pola godine proveli svaki dan u teretani!

Iako su maksi haljine osnova svih kolekcija Sherri Hilla poseban šarm ima linija seksi minica. Jednako kao i duge haljine, i minice dolaze s poznatom korzet konstrukcijom, no kraća dužina ostavlja razigraniji i zanosniji dojam pa ne čudi što u ovim haljinama i poznate pjevačice Severina te Lana Jurčević često zablistaju na nekim od svojih vrućih gaža.

Kad ste već pozvani na ”pir” da svojim prisustvom uljepšate nečije veselje, nebitno jeste li gošća, djeveruša, kuma, rodbina… potrudite se da zablistate te da sa sobom donesete malo čarolije i glamuroznog duha.

Uostalom, svi se vole sjećati kada su dobro izgledali, a granica između dobrog i fenomenalnog često je tek u odabiru haljine.

Mora se priznati da su u tom slučaju haljine Sherri Hill bez premca!

Uostalom, budimo krajnje iskreni, tko ne voli imati dobru fotku za Instagram i Facebook! Stoga kad je bal nek je onda – Sherri Hill bal!

Sjajna vijest je da ovaj poznati flagship store koji obiluje prvoklasnom ponudom svečanih haljina, tijekom lipnja prelazi u novi luksuzni prostor u samom centru Zagreba, u Frankopanskoj ulici.

Sherri Hill Facebook » (https://www.facebook.com/SherriHill.Hrvatska/)
Sherri Hill Instagram » (https://www.instagram.com/sherrihill_hrvatska/)