Uggsice na akciji

U svim Karla prodavaonicama u tijeku je akcijska prodaja najpopularnijih jesenskih modela Ugg čizama. Već nekoliko godina popularna obuća podrijetlom iz Australije ne gubi na popularnosti. Uggsice rado "furaju" žene svih dobnih skupina jer su tople, a opet trendi.

Modeli od pletene merino vune, Classic Cardy i Classic Argyle Knitsniženi su te sada koštaju 890 kuna.

Classic Cardy je model s tri dugmeta sa strane koji se može nositi na više načina te je zbog toga već više sezona među najpopularnijim Ugg modelima, a početna cijena im je bila 1.359 kuna (sniženje od 35%).

Na akciji su dvije boje ovog modela, ljubičasta i smeđa, te sve boje Argyle Knit modela.

Classic Argyle Knit združuje karirani vuneni uzorak s mekoćom pletenog pulovera i tako tvori istovremeno udoban i moderan izgled. Načinjene su od merino vune s laganim i gibljivim potplatom s tabanicom od ovčjeg runa za ugodno nošenje pri svakom koraku. Prijašnja cijena ovog modela bila je 1.490 kuna, dakle riječ je o sniženju od 40%.

Za prave fanove Uggsica organizirana je i posebna akcija koja se do 10. studenog 2010. odvija na Facebooku. Osoba koja složi najbolju odjevnu kombinaciju s nekim od proizvoda iz asortimana prodavaonica Karla osvaja poklon bon od 2.000 kuna!

Više informacija o adresama prodajnih mjesta možete pronaći na stranici www.ugg.hr