V izrezi okosnica dizajna Diane Viljevac

Svakom kolekcijom dizajnerica Diana Viljevac u svoj dizajn udahnjuje neki novi modni element kojim svoj identitet prikazuje u drugačijim okvirima. Pročišćena i bazična ready to wear kolekcija sastoji se od haljina, kombinezona i kaputa koji su pojednostavljeni kako krojem tako i koloritom.

2 (2) 5

Okosnica dizajna su V izrezi, dok je golim ramenima naglašena ženstvenost. Poseban naglasak stavljen je na struk, a haljine su „midi“ duljine što ih čine nosivim u svim prilikama i prigodama.

Svake jeseni žene su u potrazi za idealnim kaputom, upravo Diana je dizajnirala takav, topao, udoban, nosiv i ženstven. Kaput ovih hladnijih dana postaje lice našeg stila, u dvobojnim i trendi kaputima Diane Viljevac provest će te cijelu jesen i zimu. Kaputi su napravljeni od vune i viskoze, dok su haljine i kombinezone izrađeni od prirodnih i umjetnih vlakana.

3

1 (2)

Osnovna vizija ove kolekcije bila je ponuditi odjeću koja odgovara svim tjelesnim konstitucijama i generacijama, te da se svatko može pronaći u njoj. Često mislimo da naš stil određuje naša omiljena boja, stoga paleta od 15 boja ponuđena je klijenticama na izbor da svoju haljinu ili kombinezon u omiljenoj boji ukomponiraju u vlastiti stil.
Kolekcija je dostupna u showroomu na adresi Šenoina 11,2 kat ili putem web shopa: www.dianaviljevac.com

  • Fotografije: Jakov Baričić
  • Model: Iva Mijolović (Colors Model Management)
  • Šminka: Simona Antonović
  • Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica)